INSIDER

Könyörtelenül megkínozta a kétgyermekes anyát a nyíregyházi férfi

Kalapáccsal, ököllel, harapófogóval ütötte, késsel szurkálta a segítségért könyörgő nőt.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki az év elején féltékenységből életveszélyesen bántalmazta élettársát Nyíregyházán – tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője pénteken az MTI-t.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Martossy György megbízott főügyész elmondta, hogy a vádirat szerint a férfi öt éve volt kapcsolatban a nővel, akivel két gyermekük született. A külföldön, biztonsági őrként dolgozó férfi 2019 végén ötven nap elzárást kapott miutánnem fizetett be egy pénzbüntetést. Hazatérve már a repülőtéren kérdőre vonta a két gyerekkel rá váró nőt, hogy miért nem fizette ki a pénzbüntetését, emellett hűtlenséggel is meggyanúsította. Az éjszakát egy szállodában töltötték, ahol a férfi többször megütötte az anyát, majd arra kényszerítette, hogy a földön aludjon.

Másnap hazautaztak Nyíregyházára, ahol az otthon bepiáló férfi előbb kalapáccsal ütötte az asszony lábát, később a földre rántotta, ököllel támadt rá és egy késsel többször megszúrta. Közben azt ismételgette, azért bántja, mert számára szenvedés volt az ötven nap elzárás. Ezután egy harapófogóval ütött a nő fejére és folytatta a szurkálást. A férfi csak akkor volt hajlandó mentőt hívni a könyörgő nőhöz, ha azt mondja majd, hogy ismeretlenek bántották.

Az asszony rengeteg sérülést szenvedett, a mellkasán ejtett szúrt seb miatt életveszélyes állapotba került. A tettét beismerő párját a bíróság letartóztatta. Az ügyészség – ha a férfi az előkészítő ülésen is beismerő vallomást tesz – hét év börtönbüntetés kiszabását javasolja majd a Nyíregyházi Törvényszéknek.

És ezeket olvastad már?