INSIDER

Környezetét is fenyegette a Deák téri gyilkos

Megdöbbentő részleteket árultak el ismerősei a Deák téri gyilkossal kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Mint ismert, kettős gyilkosság történt május 22-én hajnalban a Deák téren. Egy 18 éves fiú halálra késelte a 21 éves Gergőt és 16 éves barátját, Lászlót. A két fiú születésnapi buliból tartott haza a barátaikkal, amikor egy másik társaság beléjük kötött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később beismerő vallomást tett a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottja, a 18 éves Cs. Krisztián. A két, szintén őrizetben lévő cinkostársa, J. Dániel és J. Marcell ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

A Blikk megtalálta a gyilkossá vált Cs. Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt, hogy a fiú előbb vagy utóbb, de bajba fog keveredni.

„Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt. Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel” – árulta el a lapnak egyikük.

 

És ezeket olvastad már?