INSIDER

Koronavírus: sokan drukkolnak a magyar orvosnak

Hatalmas kommentáradatot indított el a Ripost Facebook-oldalán az a néhány napja megjelent cikkünk, amely szerint egy magyar orvos azt állítja: megvan a koronavírus ellenszere.
  • Szerző: Ripost

Rengetegen köszönik, hogy felkaroltuk az ötletet, külön kiemelve, hogy figyelmeztettük olvasóinkat arra is, hogy orvosi javallat nélkül senki ne szedje be a készítményt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

dr. Merényi Attila orvos Fofó: Sulyok László Ripost

Mint beszámoltunk róla, dr. Merényi Attila szerint létezik egy eredetileg állatgyógyászati célra kifejleszett készítmény, az Ivermectin, amely két nap alatt végez a koronavírussal. Több dél-amerikai országban már hivatalossá vált a használata, Bangladesben a kezeltek mindegyike meggyógyult. Ám egyelőre sokan kételkednek benne, mert a hatása klinikailag még nem igazolt. Dr. Merényi Attila tanulmányával nemzetközi szinten is hatalmasat robbantott.

Bár vannak, akik támadják a magyar orvost, a kapott támogató üzenetek óriási száma meggyőzte arról, hogy jó ügyért küzd és ez még elszántabbá tette.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien támogatnak, köztük nemzetközi hírű orvosok. A legjobban talán mégis annak örülök, hogy a zárt orvosok csoportjában még májusban rendkívül durván ellenem fordult egy doktornő, aki mára az egyik legnagyobb élharcosa lett az ügynek 200 magyar és 2200 nemzetközi orvos közül” – mondta lapunknak dr. Merényi Attila, aki szerint az orvosoknak egy órát mindenképpen rá kéne szánniuk a tudományos analízisre, hogy megértsék az Ivermectin hatását.

Dr. Merényi Attila azt is elmondta: a ban megjelent cikk hatására magyar orvosok, és nagyon sok civil akar belépni az Ivermectin MD Team Facebook-csoportba, utóbbiak sajnos nem kapnak belépést, de kívülről láthatják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?