INSIDER

Tragédia: koronavírusban halt meg egy százhalombattai család összes tagja

A négytagú százhalombattai család tagjai közül először az édesanya és a két gyermekük, végül az édesapa is elhunyt a vírus miatt.
  • Szerző: ripost

Százhalombatta polgármestere, Vezér Mihály számolt be a szörnyű tragédiáról, miszerint egy százhalombattai család négy tagja hunyt el koronavírusban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Óvárosban élő Varga családot mindenki szerette, kedves, szorgalmas embereknek tartották őket.

Elhunyt egy százhalombattai család összes tagja

Elhunyt egy százhalombattai család összes tagja
Fotó: Pixabay

„Az, hogy egy család mindegyik tagja életét veszíti nagyon ritka és tragikus. A Varga család tagjai kórházba kerültek, az orvosok hiába tettek meg mindent, a vírus erőssebnek bizonyult. Először az édesanya halt meg, majd a gyermekeik, bíztunk abban, hogy az édesapa felgyógyul, de sajnos őt is elveszítettük. Szinte hihetetlen, hogy ez megtörténhetett! Marika nénit, az édesanyát, Gábort, a fiukat, Gyöngyit, a lányukat, Gábor bácsit, az édesapát gyászolja most az egész város! Aki ismerte őket közelebbről, naponta találkozott, jó kapcsolatot ápolt velük, nehezen dolgozzák fel a lesújtó veszteséget, a hiányt. Sokan szerették, tisztelték őket, szerény, szorgalmas, segítőkész emberek voltak. Így maradnak meg az emlékezetünkben” – áll Vezér Mihály bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?