INSIDER

Kutya jó dolga lesz idén karácsonykor az ebnek

Amióta szigorítások történtek a koronavírus miatt, sok gazdi szemében még értékesebbnek tűnhet kedvenc négylábúja, mellyel este is sétálhat. Így talán az sem túlzás, ha kifejezetten ünnepi finomságokkal és ajándékokkal lepi meg karácsonykor a család a kutyát.
  • Szerző: Ripost

Ezt jól kisütötték!

Egy ünnepi kekszbe belesüthető a szerető és figyelmes gondoskodás, ami most már a kutyánk felé is kifejezhető!

Fotó: Shutterstock

A karácsonyi almás-fahéjas kutyakekszkeverékkel bárki elkészítheti négylábúja finomságát, melyhez – stílusosan – csont alakú kiszúróformát is mellékeltek.

 

Velőscsont, masnival

Ki mondta, hogy nem lehet ünnepivé tenni egy eb karácsonyi ajándékát?! A piros masnival átkötött velőscsont nem csak a családi fotókon mutat majd jól, de a kutyus is értékeli – miután kicsomagoltuk az ajándékát!

Fotó: Shutterstock

Adventi naptárral könnyebb várni az ünnepet!

Ha nem bírjuk ki karácsonyig, hogy négylábúnk kedvébe járjunk, akkor meglephetjük egy kifejezetten kutyáknak készült adventi kalendáriummal. A december 1-jén átadható ajándék minden egyes kis ablaka mögött egy jutalomfalat lapul.

Fotó: kutyascuccok.hu

Formabontó kutyakeksz

Az aranyos kis mézeskalács forma nem csak a gyerekek, de felnőttek arcára is képes mosolyt csalni. Sőt, a felnőtt kutyák is értékelhetik, ha mézeskalács kutyakeksszel lepi meg őket a szerető gazdi.

Fotó: ezgif.com

 

Csúnyapulcsit az ebnek is!

A Bridget Jones-mozi óta tudjuk, hogy a csúnyapulcsi a karácsony egyik elengedhetetlen kiegészítője.

Fotó: Shutterstock

Nem csoda, hogy a női, férfi és gyerek változat mellett már kutyáknak is készülnek effajta öltözékek. Ráadásul a téli hidegben kifejezetten praktikusan.

És ezeket olvastad már?