INSIDER

Kutyája mentette meg a nőt a késes támadótól

Egy fekete csuklyát viselő férfi rontott rá kutyasétáltatás közben egy családanyára Budafokon. Manó Nikolettől pénzt követelt a rabló, aki kést is rántott, de arra nem számított, hogy Nikolett kutyája, Tyson közbeavatkozik.
címkék:
  • Szerző: M.N.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Hatalmas szerencsém volt, hogy velem volt a kutyám – mondja a -nak Manó Nikolett.

A nőt kedden késő este a XXII. kerületben, a Vihar utcában támadta meg egy idegen férfi, mikor a kutyáját, Tysont sétáltatta.

„Arra lettem figyelmes, hogy egy alak közelít felém. Pillanatok alatt mellém ért és megállított. Rám rivallt, hogy: Pakolj ki! Én nemet mondtam, erre előrántott egy 10-15 centis kést. Nagyon megijedtem, de bíztam a kutyámban”

– idézi fel a nő.

A férfi a kést Nikolett felé tartva kiabálni kezdett, de arra nem számított, hogy ettől a nő mellett álló staffordshire terrier is izgatott lesz.

Üvölteni kezdett, miközben rám fogta a kést, ám ekkor Tyson is akcióba lépett. Morogni kezdett, majd elkapta az idegen bal lábát. Amikor leszedtem róla, kereket is oldott… Én hazarohantam és hívtam a rendőrséget. Nagyon megijedtem. Szerencsére a kisfiam otthon aludt, nem volt velünk a sétáltatásnál”

– meséli a fiatalasszony.

A férfi 185-190 centiméter magas, barna bőrű, fekete csuklyás pulcsit viselt, nagyon kopott sportcipőt és kék farmert, ami a térdénél szét volt szakítva.

„Nagyon vigyázzon magára mindenki a környéken. Ha hozzám oda mert lépni, miközben ott volt a kutyám, akkor az sem fogja érdekelni, ha valaki babakocsival vagy gyermekkel lesz

– figyelmeztet a nő.

A megkereste a rendőrséget, a BRFK közölte lapunkkal: az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoznak felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?