INSIDER

Kutyákkal keresik a lefejezett baba testét Pásztón

Több mentőkutyát is bevetettek, hogy megtalálják annak a babának testét, akit a gyanú szerint egy 34 éves, 3 gyermekes anya megszült, majd lefejezett. Az asszony elrejtette a csecsemő testrészeit, talán azt remélte, soha nem fog fény derülni szörnyû tettére.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség által megbízottak lepték el Pásztót, ahol szörnyű gyilkosság történt.

A rendőrségtől kapott felkérés alapján a Kutyákkal az Életért Alapítvány és a Cserhát Különleges Mentőcsoport kutyái is keresték a baba holttestét, de nem találtuk meg

– nyilatkozta a %%-nak az utóbbi csapat tagja, Juhász Zoltán. Állítólag a nógrádi település másik felében, az egyik üzlet környékén újabb testrészeit is megtalálták a csecsemőnek – írta szóbeszédekre hagyatkozva a nool.hu.

Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg, ahogy a kutyás keresők sem tudnak ilyesmiről. A településen azt beszélik, hogy az újszülöttet több részre darabolta fel a nő, és azokat a város különböző pontjain rejtette el.

"Mónin nem láttuk a bánat jeleit, vidáman köszönt, jókedvűnek tűnt" – mondta a %%-nak egy helybéli. A nő 9 éve élt kapcsolatban párjával, Jánossal. Mivel viszonyuk viharos volt, hol szakítottak, hol pedig újra egymásra találtak, a férfi családja azt gyanította, Mónika megcsalhatta Jánost. Lapunknak név nélkül nyilatkozott egy asszony, aki jól ismerte Mónikát. "A gyerekeit szerette, ám a kapcsolatai nem igazán sikerültek. Szegénységben nőtt fel, bár kifelé gyakran vidámnak tűnt, belül félt. Félt, mi lesz velük, ha utcára kerülnek, hogyan neveli fel a gyerekeit" – mondta a neve elhallgatást kérő nő, aki nem tudja elhinni, hogy az asszony megcsalta Jánost.

S hogy látja mindezt a kriminálpszichológus? Az ügy legdurvább tényei és legnagyobb kérdőjelei mellett erről is olvashatsz a pénteki %% napilapban. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?