INSIDER

Latin szeretőként ment életet Győrfi Pál

A mentőszóvivő saját bevallása szerint külsőleg nem egy latin szerető alkat. De annak érdekében, hogy emberek életét megóvja, még azt sem bánja, ha a komoly üzenetek mellett néha mosolyognak rajta.
  • Szerző: Ripost

Vicces videókat is láthatunk az interneten Győrfi Pál szereplésével. A mentőszóvivő ezúttal a TV2 Dancing with the Stars – Min­denki táncol című show-mű­sor promóforgatása kedvéért állt a kamera elé, hogy 12 vicces kisfilmmel varázsoljon egy kis de­rűt az arcokra az interneten példátlan népszerűségnek örvendő „Hova? Hova?” mémekkel, melyek a koronavírus-járvány alatt születtek a mentőszóvivő arcával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Még nem érkezett meg a ko­ronavírus-járvány második hulláma, amikor jött a TV2 felkérése, hogy poénos kisfilmekkel mutassuk be a show-műsor szereplőit. Az ötlet jópofasága mellett legfőképpen a fiam, Győrfi Dániel miatt mondtam igent, aki szintén szerepel a műsorban. Úgy gondolom, fontos, hogy né­ha kicsit könnyedebben is szóljunk az emberekhez még a járvány alatt is, hiszen főleg a fiatalabb generáció számára így könnyebben eljutnak az üzenetek„ – mondta Győrfi a Borsnak.

Fotó: TV2

Mint mondja, úgy véli, a mémgyárosoknak is köszönhető, hogy sikerült a járvány első hullámát lefékezni, így nem bánja, ha néha nevetnek is rajta.

Fotó: TV2

„Az üzenetek most mások, de továbbra is fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hogy minél kisebb áldozatokkal jussunk túl a járványon. Együtt újra sikerülni fog” – magyarázta Győrfi.

Fotó: TV2

Győrfit virágárusként, operatőrként, biztonsági őrként, sőt igazi latin szeretőként is láthatjuk ezekben a különleges videókban. Utóbbi esetben a venezuelai világsztár, Gabri­ela Spanic társaságában forgatott, aki az október 10-én rajtoló szuper­show egyik indulója.

Fotó: TV2

„Paróka és műbajusz került rám, hogy egy igazi latin szeretőnek tűnjek. Külsőleg nagyon távol áll tőlem ez a figura, és amikor megláttam magam a tükörben, nevetőgörcsöt kaptam. Gabriela elképesztően profi, nagyon rövid ideig tudtuk egymás társaságát élvezni, ugyanis a forgatás alig egy óra alatt megvolt, ennyi idő alatt azt a pár spanyol mondatot is sikerült begyakorolnom rendesen„ – mesélte Győrfi, aki „saját” szerepében is feltűnt Dani fia mellett.

Fotó: TV2

„A fiam mellett végre önmagamat, a mentőszóvivő apát alakíthattam, akinek a fia bulizni indul, és felteszi azt a bizonyos kérdést neki: Hova? Hova? Nagyszerű érzés Danival dolgozni, ugyanúgy élveztük itt a mókázást, mint a Stayin’ Alive Tik-Tok videónk készítése alatt. Jól kezeli az ismertséggel járó pozitív és negatív hatásokat, talán azért is, mert az apja 18 éve közszereplő, vagyis ő már körülbelül négyéves kora óta látja, mivel jár az ismertség.”

Fotó: TV2

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?