INSIDER

Lebontották a kerítést, ellopták a százezreket érő kutyákat

Meghökkentő történettel állt elő a győri járásban, Téten élő N. Zoltán: a férfi állítja, hogy a saját rokonai ellopták a fajtatiszta, százezreket érő kutyáit.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hatalmas kár érte N. Zoltánt. A férfi birtokáról négy gyönyörű kutyáját lopták el pofátlan módon. A háziállatok értéke összesen eléri a 700 ezer forintot, az eszmei értékükről nem is beszélve. Zoltán minden percében az állatait keresi, de eddig mindhiába.

Fotó: N. Zoltán

Hihetetlen ez az egész, ami történik

– mondta a -nak Zoltán.

Fotó: N. Zoltán

Szeptember 15-én délután hívtak a környékbeliek, hogy azonnal jöjjek haza, mert megálltak egy teherautóval a házam előtt és nekiálltak lebontani a kerítésemet. Azonnal indultam, ám mire hazaértem, a kerítés félig le volt bontva és a kutyáimnak hűlt helyét találtam. Megkérdeztem a telefonálókat, hogy kit láttak pontosan, hogy felismerik-e, azt mondták, igen: a rokonaimat. Tudtam, hogy néhányukat idegesítik a kutyák, de arra nem számítottam, hogy ilyesmit tesznek.

A férfi szerint már napokkal ezelőtt készültek arra, hogy ellopják a kutyáit.

Szétszedték a kaput, bementek és a villanypásztorral elkerített futtatót is megrongálták

– folytatta.

Fotó: N. Zoltán

A kutyákat felrakták a teherautóra és elmenekültek innen. Én folyamatosan kerestem őket mindenhol, amikor eszembe jutott valami. Napokkal ezelőtt egy nő keresett meg, hogy mikor viheti el az egyik kutyát.

Fotó: N. Zoltán

Én pedig, mivel nem értettem, hogy miről beszél, elküldtem. Végül nála találtam meg az egyiket. Összesen négy kutyámról van szó. Két közép-ázsiai juhászkutyáról, egy német vizsláról és egy négyéves vadászterrierről.

Fotó: N. Zoltán

Legalább 700 ezer forintot érnek, ráadásul nekem ők voltak a mindenem. Remélem, hogy nem bántották őket, és visszakerülnek hozzám, máris nagyon hiányoznak

– sóhajtott a férfi.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?