INSIDER

Lecsapott a rendőrség Terézvárosban, brutális, mit találtak a lakásban

Dílereket és fogyasztót is lekapcsoltak.
  • Szerző: Ripost

Az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályán felmerült a gyanú, hogy két fiatal férfi kábítószerrel kereskedik a VI. kerületben. A rendőrök kiderítették a lakásnak a címét, ahol az információk szerint a kábítószert árulták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozók a terézvárosi rendőrökkel kimentek a helyszínre, ahol tetten értek egy vevőt két dílerrel.

Foto: police.hu

A 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt és társát, a 25 éves K. Bencét elfogták és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a lakásban kutatást tartottak, és lefoglaltak 692 gramm marihuánát, 28 gramm kábítószergyanús sárga tablettát, 2 tasak kábítószergyanús fehér port, továbbá a kábítószer porciózásához használt digitális mérlegeket, egy gáz- és riasztópisztolyt, illetve 400 ezer forintot, 50 amerikai dollárt és 55 eurót.

Foto:police.hu

Kiderült: Bence a budapesti E. Andrástól vásárolta a további értékesítésre szánt kábítószert, akit május 28-án éjjel elfogtak. A nyomozók a férfi lakásán is kutatást tartottak, itt 1,28 kilogramm marihuánát, 144 gramm kábítószergyanús sárga tablettát és a kábítószer adagolásához használt mérleget, őrlőket, tasakokat, közel 6 millió forintot és egy nagy értékű személygépkocsit foglaltak le.

Foto:police.hu

A nyomozók azonosították azt a férfit is, aki E. Andrásnak adta el a tovább értékesítésre szánt kábítószert. A 24 éves Sz. Andrást május 29-én hajnalban Budaőrsön fogtak el. Sz. András tartózkodási helyén 698 gramm marihuánát, kábítószer gyanús kristályos anyagot, 2 darab barnássárga színű kábítószergyanús tablettát, digitális mérleget, őrlőt, alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot, 2 db Mercedes indítókulcsot, egy autót és 46,5 millió forintot foglaltak le.

Foto:police.hu

A nyomozók a 28 éves H. K. Goshev bolgár állampolgárt, a 25 éves K. Bencét, a 23 éves E. Andrást és a 24 éves Sz. Andrást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​​

 

És ezeket olvastad már?