INSIDER

Lehetetlen küldetés? 2 év alatt 200 kilót fogyna Norbival a hárommázsás Géza

Egy hete még 294 kilót nyomott a 17 éves Rácz Géza, tegnap viszont már 299,7-et mutatott a mérleg. Az utolsó pillanatban jött a felmentő sereg Schobert Norbi személyében.
  • Szerző: Ripost

Schobert Norbi betartotta ígéretét: felkereste az ország legkövérebb kamaszát, Rácz Gézát, hogy elkezdődjön az életmentő útja, a fogyás. A tét konkrétan a fiatal élete, főleg, hogy egy hét alatt hat kilót szedett magára, így 294 helyett 299,7 kilóról indul. Az életmód-tanácsadó a Bors kíséretében látogatta meg otthonában Gézát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Az ő esetében nem az a tét, hogy megéri-e az apaságot, vagy fel tudja-e építeni a saját családi házát, hanem az, hogy meg-éri-e egyáltalán a holnapot„ – kezdte Norbi a Pest megyei Pándon élő kamasz nappalijában.

Fotó: Bors

„A te korodban és magasságoddal 80 kilósnak kellene lenned!” – fordult Norbi Gézához. „Ez azt jelenti, hogy majdnem 220 kiló zsír van rajtad. Ez akkora mennyiség, hogy ha ezt hirtelen el kellene bírnom, öt percen belül meghalnék„ – magyarázta Norbi a fiú helyeslő bólogatása közepette. Géza pedig nagyon is szeretne élni is meggyógyulni. Norbi megígérte: ha Géza mindenben követi a javaslatait, 20 évesen már reális esélye lesz arra, hogy jóképű ifjúként meghódítsa a világot. A segítsége pedig valóban nagylelkű: az első hónapban ő biztosítja Gézának a napi ötszöri étkezést és az orvosi hátteret. Ám mivel a fiatal születése óta szenved egy olyan betegségben, amitől tulajdonképpen feneketlen a gyomra, mert állandóan éhesnek érzi magát, ezért azonnal felmerült, mi legyen, ha nem lesz elég mennyiségre a „Norbi-koszt”.

Fotó: Bors

„Ha a fiú ezek elfogyasztása után is éhes marad, nyugodtan ehet még paradicsomot, sajtot és parasztkolbászt, persze kenyér nélkül. Most a legfontosabb a helyes táplálkozás, az edzéseket csak akkor kezdheti el, ha minimum 80-90 kilótól megszabadult” – mondta Norbi.

Fotó: Bors

„Életem legnagyobb élménye, hogy Norbival találkozhatok! Hálás is vagyok neki, hogy lehetőséget ad, ezért az a minimum, hogy hallgatok rá! Szeretnék legalább 80 évig élni, és élni is fogok! Ha ez sikerül, másoknak is szeretnék segíteni a lefogyásban!„ – zárta a találkozó végét Géza.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?