INSIDER

Letépte lábát és karját Irénke néninek lánya harci kutyája

A helyi postásnőnek köszönheti életét az az asszony, akit lánya harci kutyája támadott meg a saját kertjében.
  • Szerző: Ripost

Püspökladány teljesen ledöbbent: december közepén brutális kutyatámadás történt, azóta is közösen szurkolnak Irénkének, hogy felépüljön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

Irénke a lányával annak két kutyájával él együtt. A nő épp nem volt otthon, amikor az egyik kutyája rátámadt Irénke nénire, amikor szeretett volna vizet adni a láncra kötött ebeknek.

Az állat annyira megvadult, hogy a földre teperte Irénkét, és marcangolni kezdte. A helyi postás, Csala Kitti szerencsére épp arra járt, és felfigyelt az idős asszonyra.

„Életemben nem láttam még ilyen szörnyűséget! Az udvar csupa vér volt. Elképzelni sem akarom, mekkora fájdalmai lehettek Irénke néninek, de ő csak csendesen rászólt a kutyára: engedd el!„ – mesélte Kitti, aki ugyan nem mert a kertbe bemászni, de megtették ezt helyette a riasztására perceken belül megérkező rendőrök. „Először úgy volt, hogy a kutyát lelövik, de túl közel volt a nénihez, ezért nem kockáztattak. Fogtak inkább egy szerszámnyelet, és leütötték a megvadult ebet” – mondta a Borsnak Kitti.

Irénkét azóta többször műtötték, az egyik lábát combközépig amputálták, és sajnos az egyik karján is olyan sérüléseket szenvedett, hogy ugyanez a sors vár rá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?