INSIDER

Levelet írt a mentőknek a nagymama a kőbányai tűz után: így van a kis Noel

A mentőknek köszönte meg unokái életét, akik közül a legkisebb eddig életveszélyben volt, de már nem kritikus az állapota.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Három gyereket kellett kórházba szállítani egy kőbányai lakástűz miatt szombaton. A tüzet a család 24 éves rokona észlelte, aki a 4 és 7 éves gyereket még ki tudta hozni a lakásból, de a 2 éves kisfiú bent rekedt, őt egy tűzoltó eszméletlen állapotban hozta ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kisfiút eszméletlen állapotban szállították kórházba, megégett a nyelőcsöve. A nagyobbik gyerekek már elhagyhatták a kórházat, és végre jó hírek érkezett az életveszélyes állapotban kórházba szállított kétéves öccsükről is. Ez derült ki abból a szívhez szóló levélből, amit a gyerekek nagymamája írt a mentőknek, amelyet ők Facebook oldalukon tettek közzé:

„S. Henriett vagyok. A X.kerületben kigyulladt lakásban 3 unokám volt bent: Dominik, Benett és Noel. Az akkor ott lévő mentőszemélyeknek szeretném megköszönni, hogy megmentették az unokáim életet, leginkább a 2 éves Noelét, aki ugyan még intenzív osztályon van, de már nem kritikus az állapota. Soha nem felejtem el amit az unokáimért tettek” – írta a nagyi.

A tűz keletkezésekor azért voltak egyedül a gyerekek, mert az anyukájuk vásárolni ment egy közeli benzinkútra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?