INSIDER

Lezárt akta: „Elástam, hogy ne legyen útba”

A pilisvörösvári rendőrök befejezték annak a 61 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy közeli erdőbe gödröket ásott munkagépével, majd azokba különféle építési törmeléket, hulladékot rakott.
  • Szerző: szbd

Egy helyi közterület felügyelő tett bejelentést a pilisvörösvári rendőrőrsön 2020. június 17-én, mivel a közeli erdő természetvédelmi területén egy munkagéppel gödröket ástak, majd abba építési törmeléket, hulladékot raktak.

A munkagép által okozott sárfelhordás nyomait követve a rendőrök eljutottak egy 61 éves piliscsabai férfihoz, akit elfogtak és előállítottak.

Fotó: police.hu

A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal a gyanúsítás ellen nem élt. Állítása szerint a négy köbméternyi, egy épület bontásából származó téglákkal, vakolatdarabokkal és betonalapokkal többször is fordult.

„Úgy gondoltam, hogy kiviszem az erdőbe és ott elásom, ott nem lesz útba” – fogalmazott.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs nyomozói a férfivel szemben a hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta – írta meg a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?