INSIDER

Lincshangulat alakult ki a főváros 9. kerületében

Sokat romlott a közbiztonság az utóbbi időben a 9. kerületben, ami miatt sok lakó Baranyi Krisztina polgármestert okolja.
  • Szerző: Ripost

Egy hét leforgása alatt két késelés is történt: szombaton a Mester utcában szúrtak le egy fiatal férfit, szerda este pedig halálra késeltek valakit a Telepy utcában. A rendőrség közlése szerint egy 19 éves fiú gumilövedékkel rálőtt későbbi gyilkosára, majd bemenekült egy társasházba, ott, a lépcsőházban szúrták le. Két férfit is őrizetbe vettek a gyilkosság miatt

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Az is megijesztette a helyieket, hogy a szerdai késelés után lincshangulat alakult ki Ferencvárosban.

„Vérbosszút kiabáltak és a benzinkúton gyülekeztek. Olyan volt, mintha a tévében nézném, közben az ablakból láttam„ – mondta a -nak egy Haller utcában lakó nő. „A történtek után nem merem még a boltba sem leengedni a kisiskolás gyerekeimet!” – tette hozzá.

Fotó: 9Tv

A benzinkútnál legalább 30-40 dühös rokon ordított, a kiérkező rendőrök pedig sorfallal választották el az acsarkodókat. A randalírozók a benzinkút melletti autómosónak is nekiestek, a falát ütötték, őket a társaik próbálták lefogni. A Telepy utcában élők pedig arról számoltak be, hogy a helyszínelés után sokáig hallották jajveszékelni az áldozat édesanyját.

 

Fegyverekkel fenyegetőzött

Szerda délután egy férfi fejbe lőtte magát a Könyves Kálmán körúton. A fegyvertartási engedéllyel rendelkező öngyilkos azzal hívta fel a rendőröket, hogy egész fegyverarzenál van nála, de mire a terrorelhárítás és a rendőrség kiért, ő már meghalt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?