INSIDER

Ma reggel ezeken az útszakaszokon kell különösen figyelni!

Több országos útvonalon is ügyelni kell ma reggel, a megváltozott forgalmi rend miatt.
  • Szerző:

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 16-os km-nél átépítették a terelést. Pár száz méterrel előbb lehet a külső és a leálló sávon keresztül kihajtani az M0-s autóút déli szektorára az M5-ös autópálya felé – adta hírül az Útinform.

Az M1-es és az M7-es autópályák közös szakaszán, a budaörsi bevásárlóközpontnál az autópálya fölötti hídon befejeződött a munka. A hídon már a körforgalom szabályi szerint kell közlekedni, és a főváros felől érkezők is felhajthatnak a körhídra.

A magyar-szlovák határszakaszon átadták a nemzetközi személy- és teherforgalom számára a 2x1 sávos komáromi Monostori Duna-hidat, melynek az egyik oldalán gyalogjárda, a másikon kerékpárút vezet át. A hidat nehéz gépjárművek és munkagépek is használhatják, az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően, határellenőrzés mellett.

A 8-as főúton, Veszprém és a litéri elágazás között, útépítés miatt lezárták a városközpont felé vezető külső sávot. A 47-es km-nél, mindkét irány forgalmát a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.
Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi csomópontot átépítik, emiatt lezárták, a forgalmat a közeli ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül terelik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?