INSIDER

Machetét ragadott a nyíregyházi apa: bosszút állt fia 19 éves haragosán

A megtámadott fiú összeszólalkozott a támadó fiával, aki helyett az apja vett revansot.
  • Szerző: Ripost

Machetével a kezében indult revansot venni a fiát ért sérelem miatt egy nyíregyházi apa – írja a Blikk. A férfi az éjszaka közepén egy 19 éves fiatalon akarta számon kérni, miért bántotta a gyerekét.

A lap birtokába jutott egy videófelvétel is, amely néhány perccel az eset után készült. Ezen látható ahogy a megtámadott fiatal a csuklóját szorította, hogy megállítsa a vérzést, miközben a barátai mentőért kiáltanak.

„Állítólag korábban a megvágott fiú és barátai helybenhagyták a késelő férfi fiát, aki emiatt bedühödött és kérdőre vonta őt” – mondta egy neve elhallgatását kérő fiatal a lapnak, aki szerint félő, hogy lesz még folytatása a dolognak szerinte ugyanis a megtámadott fiú családja nem hagyja ennyiben a dolgot.

A sebesült fiút a mentők kórházba szállították, a rendőrség közlése szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A lap egyik informátora azt mondta, hogy a fiú nem volt életveszélyben, de a vérveszteség miatt péntekig megfigyelés alatt tartják, csak azután engedik haza.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?