INSIDER

Elképesztő, ami kiderült a mackójelmezben buszozó hölgyről

Maci néni napok óta mosolyt csal az internetezők és a szerencsés tömegközlekedők arcára. A Metropol utánajárt, hogy ki is ő.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rögtön elindultak a találgatások, hogy ki is lehet a budapesti buszon lefotózott Maci néni. Az egyértelmű, hogy egy nagyon kedves nőről lehet szó, mind a szívmelengető ruházat, mind a barátságos tekintet miatt. A Metropol utánajárt, és a feltételezést megerősítik a történetek, amiket egy kis kutatás után megtudtunk a hölgyről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mackó jelmezben utazott a hölgy a buszon

Maci néniről rengeteg érdekesség kiderült (Fotó: Facebook)

Mit lehet tudni Maci néniről?

A Metropol utánajárt, és kiderült: Maci néni sokáig a III. kerületben lakott, aztán elköltözött, a fotó a XVIII. kerületben készült róla. Őt is megkerestük a Facebookon, de egyelőre nem reagált megkeresésünkre.

  • Nagyon szereti a macikat, ami az öltözetéből is egyértelmű, de egy korábbi interjújában több kiegészítőjéről is kiderül, hogy a kedvenc állatát ábrázolják.
  • Brummogó-imádata egy plüssgyűjteményben is testet ölt, ami, mint kiderült, Magyarország egyik legjelentősebb kollekciója is egyben. Már körülbelül 20 éve gyűjti a mackókat, ami mostanra több ezer példányból áll, és mindenféle medve megtalálható közöttük, sőt több olyan darab is van, ami már világot is láthatott. A kollekció darabjai többször is kiállításra kerültek.
  • Még saját kiállítása is volt az egyik művelődési házban Maci Kiállítás néven. A látványos bemutatón a mackók „saját életébe” engedtek betekintést, különféle élethelyzetekbe helyezték el őket, attól függően, hogy milyen maciról volt szó.
  • Az egyik nagy budapesti plázában egy adománygyűjtő macifesztiválhoz is odaadta a mackóit, a jótékonysági macigyűjtés alatt több száz játék gyűlt össze. A játékok nagy része a rákóczifalvi Macimúzeum darabjaiból és Méhész Ottóné gyűjteményéből álltak, amiket a szervezők akkor a Bethesda Gyermekkórháznak és más gyermekjóléti intézményeknek juttatták el.
  • A veséjével segített az egyik ismerősén, amikor a veseelégtelenség miatt új szervre szorult. A történet különlegessége, hogy látogatásakor csak annyit mondott az ismerősének, nem vitt semmit ajándékba, csak a veséjét, amit utólag be is tartott.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?