Létrehozva: 2021.07.12.

Magyar nőre támadt a jemeni migráns, lerángatta a buszról, hogy megerőszakolja – videó

Budapesten, fényes nappal támadt rá a jemeni migráns a magyar nőre. Már a buszon erőszakoskodott vele, majd lerángatta a járműről és a földre teperte.

Egészen elképesztő, mi történt fényes nappal Budapesten: magyar nőre támadt a jemeni migráns. A 27 éves célja az volt, hogy megerőszakolja áldozatát. Ha a járókelők nem sietnek a magyar nő segítségére, a legrosszabb is bekövetkezhetett volna.

No, de kezdjük az elején a felkavaró történetet, melyben vádat emeltek!

A vádirat szerint a 27 éves jemeni vádlott még március 27-én kora reggel egy autóbuszon utazott a sértettel. A férfi a VIII. kerület, Kálvária téri megállónál rátámadt a nőre, a kabátjánál fogva lerángatta a buszról, majd hátulról átkarolta a sértettet, kabátjának és nadrágjának cipzárját lehúzta, és erőszakosan fogdosni kezdte.

Magyar nőre támadt a jemeni migráns – Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

A sértett próbált kiszabadulni a vádlott fogásából, miközben többször segítségért kiabált. A dulakodás során a férfi felemelte és a földre dobta a sértettet, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy a nővel további szexuális cselekményt végezzen. Végül járókelők a nő segítségére siettek, és a további bántalmazását megakadályozták.

A migráns buszos támadásáról korhatáros kamerafelvétel készült, mely alább látható:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi nyomozói a férfit elfogták az ügyben nyomozás indult. A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetést, valamint Magyarország területéről történő kiutasítást indítványoz a vádiratban.

Korábban öt év nyolc hónapra ítélték azt az afgán migránst, aki 2018-ban egy budapesti gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy fiatal nőt. A férfi mindössze néhány napja dolgozott ott, amikor rátámadt a lányra. A támadás után Ausztriába menekült, ott fogták el.

A vád szerint a férfi 2018 szeptemberében megerőszakolta a munkahelyén, egy belvárosi török gyorsétteremben a lányt, aki azért ment be, hogy használhassa a mosdót. A férfi azonban követte, és ott rátámadt. A bíróságon szürreális történettel állt elő – amelyet, ahogy az az ítéletből is kiderül – nem hitt el a bíróság. Azt állította, hogy ugyan volt aktus, de erőszak nem történt. A Ripost akkori tudósítása szerint egészen pontosan ezt mondta a férfi: Beengedtem, majd hátrakísértem a személyzeti mosdóhoz a lányt. Én megkérdeztem, hogy lehet-e köztünk valami. Azt mondta, hogy pisil, adjak neki két percet, és utána. Az ajtó előtt vártam, ami résnyire nyitva volt. Kijjebb nyitotta, és intett, hogy menjek be. Egymásra néztünk, és elkezdett velem csókolózni. Rám szólt, hogy vetkőzzek, ő pedig magától kezdte levenni a ruháit. Mondta, hogy menjünk a zuhanyzó felé. Ő a falnak támaszkodott, azt mondta: gyere. Kérdeztem, van-e gumija, azt mondta: nincs. Elkezdődött az aktus, végig ebben a testhelyzetben voltunk, 2-3 perc volt, és a végén elélveztem„ – mesélte a saját verzióját az afgán férfi. Miután mindketten felöltöztünk, a lány azt mondta, hogy segítsek rajta. Adjam oda a telefonomat vagy 150 ezer forintot, vagy hívja a rendőrséget. Ideges lettem, mondtam, hogy a telefonomat nem tudom odaadni, mert azon kommunikálok a családommal. Pénzem most nincs, de holnap kapok fizetést, és adok neki szívesen. A lány erre ideges lett, kiment, majd én is utána mentem, és két férfitól kért telefont – mesélte tovább saját sztoriját az afgán férfi. A bíró ezután megkérdezte tőle, hogy ha a lány tényleg pénzzel zsarolta őt, akkor hogyan hangzik angolul a 150 ezer forint? Ezt Bilal többszöri próbálkozásra sem tudta elmondani. Majd azt válaszolta: Ha mondják nekem, megértem, hogy mennyi pénzről beszél... De euróban is elmondta a lány!Ennek már az ellentmondott, hogy a 9 osztályt végzett férfi a támadás után az étteremben kasszájából pénzt vett ki, aztán egész egyszerűen vonatra ült, és elmenekült. A férfit végül Ausztriában Linzben fogták el a nemzetközi elfogatóparancs alapján. Az afgán férfinak van még két bírósági ügye. A Magyarországon menekült státusúként tartózkodó 18 éves afgán férfi 2018. június 1-jén Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában, majd június 20-án a Király utca és a Lövölde tér közötti területen mutogatta a nemi szervét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Varga Judit elárulta, mi maradt ki a rendőrségi jegyzőkönyvből

INSIDER

Számos változást hoz a húsvét: mutatjuk a hosszú hétvége legfontosabb tudnivalóit

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

Mentőhelikoptert riasztottak: gyerekeket szállító kisbusz karambolozott - videó

INSIDER

84 ezret fizetett a 4 ezres ebédért - keresik a szigetszentmiklósi étterem pórul járt vendégét

INSIDER

"Nagyon megijedtem" - Szörnyű napokat él át a csontödémás Kevin

INSIDER

Kiadták a figyelmeztetést: folytatódik a viharos szél, mutatjuk hol lesz a legdurvább