INSIDER

Majdnem belehalt trükkjébe egy 16 éves bűvészpalánta a Balaton parton

Egy lenyelt kulcs miatt majdnem pillanatok alatt megfulladt.

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg azt a megrendítő történetet, ami a Balaton partján ismertté vált bűvészpalánta számára, majdnem végzetes véget ért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 16 éves bűvészpalánta esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp. Így tett múlt hét elején is, amikor majdnem belehalt az egyik trükkjébe.

A srác egy járókelő mobilját zárta páncélkazettába, majd a kulcsot bámulatos módon eltüntette. Ezután kártya trükkök következtek volna, ám a mágus hirtelen elvörösödött, és fuldokló köhögés közepette térdre rogyott. A helyzet súlyát többen is felismerték a sétányon és azonnal a mentők segítségét kérték.

„Rutinos mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján, háti ütéseket alkalmaztak a fuldokló fiatalnál, amik életmentőnek bizonyultak. A fiú torkán akadt kulcs ettől elmozdult de még mindig komoly nehézséget okozott számára a légvétel” – írja az OMSZ Facebook oldalán.

A perceken belül kiérkező mentősöknek végül sikerült eltávolítaniuk a bűvész légútjából a kulcsot, így megmentve az életét és így a járókelő is visszakaphatta túszul ejtett telefonját.

CSAKNEM BELEHALT TRÜKKJÉBE EGY FIATAL BŰVÉSZ A BALATON PARTON❗️
Esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat2020. október 1., csütörtök

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?