INSIDER

Márki-Zay Péter magyarok millióit nevezte trágyával etetett gombáknak

Hollik István Márki-Zay Péter kijelentésére reagálva követelte, hogy a baloldal hagyja abba a magyar emberek sértegetését.
  • Szerző: ripost

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója videóüzenetben követelte a baloldaltól, hogy fejezzék be a magyar emberek sértegetését. Mindezt azután mondta, hogy Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje trágyával etetett gombáknak nevezte magyarok millióit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter erős kijelentést tett
Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Ez olyan, mint a migráció. Ezzel meg lehet nyerni egy választást addig, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, hogy úgy tartanak, mint a gombát. Sötétben tartanak és trágyával táplálnak. Addig, amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni” – mondta egy fórumon nemrégiben Márki-Zay.

Hollik István erre reagált a Facebook-oldalán.

„A baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről. Megmondta, hogy ha valaki sokallja a rezsi árát, akkor fogyasszon kevesebbet, sőt, az egész rezsicsökkentést népbutításnak tartotta. De úgy látszik, ez csak a jéghegy csúcsa: nemrég trágyával etetett, sötétben tartott gombának nevezett mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést és ellenzi a bevándorlást. Mi úgy gondoljuk, hogy senki nem beszélhet így a magyarok nyolcvan százalékáról. Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését. Még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van a baloldalon” – fogalmazott a politikus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?