INSIDER

Tömegrendezvényt hirdet, maszk nélküli részvételre buzdít dr. Gődény

Maszk nélkül lesznek a vírustagadók a Gődény által szervezett tüntetésen – legalábbis ő erre buzdítja a február végi rendezvényre készülő híveit.
  • Szerző: Ripost

Tömegrendezvényt szervez a vírustagadó, maszk nélküli részvételre buzdítja Gődény a követőit. A maszk-és oltásellenes nézeteiről híres patikus február végére hirdet tömegrendezvényt, egy tüntetést szervez a korlátozások ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A védelmi intézkedéseket rendszeresen támadó férfi legutóbb a nemzeti konzultációt támadta és kritizálta.

„Tele van a hócipőnk az egésszel, a járványügyi adatok nem bizonyítják, hogy nekünk bezárva kell élni„ – mondta Facebook élő adásban, amit minden vidéki „Normális életet” akarok csoportban megosztottak. Arra kéri a vírustagadókat, hogy minél többen jelenjenek meg az általa szervezett rendezvényen, amit a korlátozások ellen szervez.

Masz nélküli Gődény György

Gődény GyörgyFotó: Facebook

Amikor a részleteket magyarázza a síp, zajkeltő eszköz és feltöltött telefon mellett kitér a maszkokra is. „Ne szájat és orrot eltakaró maszkban gyertek, hanem álarcban„ – kéri őket. Elmondja: ő is a bohóc álarcát használja minden esetben, ahol a törvény szerint maszkban kell lenni. A maszk nélküli részvételre buzdító Gődény szerint bármilyen álarc, a gyerek pókember jelmeze is jó lesz.

A koronavírus járvány harmadik hullámának elején, amikor egyre nő a fertőzöttek száma, Gődény egy tömegrendezvényt szervez és maszknélküli részvételre buzdít.

 

Az oltás ellen is uszított

Gődény egyik Facebook bejegyzése az AstraZeneca gyógyszercég által kifejleszett vakcina ellen hergel, súlyos pontatlanságokkal és szándékos félrevezetéssel. A sorra vette az állításokat és utánanéztünk a tényeknek. Kiderült: mind ferdítés.

Ki ez az őrült járványtagadó? Ha kíváncsi vagy rá, keresd a 7 hetilapot kedden az újságárusoknál és egyéb árusító helyeken!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?