INSIDER

Megdöbbentő dolgot állít Kaiser Ede a terhes barátnőjével való szakításról

Kaiser Ede szerint nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt a nő állítja.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kaiser Edét tévesen ítélték életfogytiglanra a móri mészárlás miatt. Amikor kiderült igazság, végül csak a valóban elkövetett bűnei miatt kellett börtönben maradnia. A szabadulása óta új életet kezdett, burkolóként dolgozik Hollandiában.

Kaiser Ede

Fotó: Bors / Bánkuti Sándor

Ebben az országban senki sem tudja az utcán, hogy ki vagyok, ennek köszönhetően pedig nagyon jól érzem magam. Amíg Magyarországon éltem, sok negatív megnyilvánulásban volt részem, ami megnehezítette a dolgomat. Most csak a közvetlen munkatársaim ismerik a múltamat, ők is csak azért, mert a nagy részük magyar. Ők már megismertek, és el is fogadtak engem. Annak alapján ítélnek meg, ahogy velük viselkedem, nem foglalkoznak azzal, hogy mit követtem el régebben – mondta a Borsnak a móri ártatlanként híressé vált egykori bűnöző.

A férfi úgy érzi, Magyarországon már túlságosan lejáratták, ezért nehezen bízik meg az emberekben, és különösen zokon veszi, amikor a volt párja miatt kritizálják.

-Az internet tele van azzal, hogy én elhagytam a terhes barátnőmet, holott az igazság az, hogy ő hagyott el engem. Többek között azért sem szeretnék visszatérni a saját hazámba, mert elegem van a gyűlölködésből. Van lehetőség az új életre, és meg is fogom mutatni, hogy képes vagyok rá. Hollandiában elfoglalom magamat. Egy folyamatosan fejlődő robot vagyok – magyarázta Ede, és hozzátette: egész életében fontosnak tartotta, hogy soha ne bántson nőket. Hiába élt egykor csibészként, a gyengébbik nem képviselőinek megadta a kellő tiszteletet.

-Még a bűntársaim helyett is kíméletes voltam a lányokkal, még extrém helyzetben is. Ezt nem szeretném jobban részletezni, legyen elég annyi, hogy a nőkkel a helyszíneken is kíméletes voltam – magyarázta Kaiser Ede, aki egyet­ért azzal a teóriával, mely szerint egy bűnöző sem élete minden egyes pillanatában bűnöző. Miután Ede annak idején elkövette a csibészségeket, hazament, és igyekezett ugyanúgy bánni a szeretteivel, mint a hétköznapi emberek.

Kaiser Ede azt is elárulta, hogy az exével való viharos szakítás után végre újra boldog.

- Egy magyar lány dobogtatta meg a szívemet. Még nem teljesen élünk együtt, de gyakran kijön hozzám repülővel. Természetesen előbb-utóbb össze is költözünk, de most az a legfontosabb, hogy megteremtsem a megfelelő körülményeket. A kedvesem megértő és rendes nő, aki teljes mértékben tisztában van azzal, hogy ki vagyok. Ő is megtapasztalta, milyen az, amikor igazán szeretek valakit – mondta Kaiser Ede.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?