INSIDER

Megdöbbentő új információk kerültek napvilágra VV Fanni ügyében: 5 millió forintot találtak a lakásán

A legjobb barátnője és a rendőrség találta meg a pénzt.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő információk kerültek napvilágra Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének múlt heti tárgyalása során. Farkas Gabriella bírónő kihallgatta Fanni két legjobb barátnőjét is. H. Hajnalka megrendítő vallomást tett a Főváros Törvényszéken, s elmondta, hogy már nem reménykedik, ugyanis szeretett barátnője szerinte biztosan nem él. A fiatal nő a Borsnak pedig arról is mesélt, hogy ő maga találta meg Fanni lakásában az eldugott milliókat, amiért a vád szerint B. László aznap este odamehetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

VV Fanni barátnője, H. Hajnalka

„Azt gondolom, Fanni pénze volt a cél, amit a helyszínre érkezve, a rendőröket segítve én találtam meg a szekrényben. Még csak nem is volt nagyon elrejtve, de nem járt sikerrel, aki a közel ötmillióra pályázott” – kezdte Hajnalka, akinek meggyőződése, hogy B. László nem egyedül tervelte ki a bűncselekményt.

Hajnalka eskü alatt azt vallotta, hogy az állítólagos másik „legjobb barátnő”, B. Erika – aki szerinte anyagilag kihasználta az egykori valóságshow-szereplőt, s a ruháit is ellopta – képtelen volt a szemébe nézni, amikor felkereste őt, hogy Fannival baj történt. Hajnalka egyből úgy érezte, hogy a mindössze három hónapja felbukkant új barátnő biztosan saras, később pedig az is világossá vált számára, hogy az ügy vádlottja, B. László és B. Erika jól ismerik egymást, s így mindkettőjük keze benne lehet a történtekben.

A barátnő vallomása még a törvényszéknek is tartogatott új, eddig ismeretlen fordulatokat, a tragédián azonban – hogy VV Fannival a vád szerint nyereségvágyból végeztek 2017. november 20-án – semmit sem változtat. A milliókat végül Hajnalka és a rendőrség találta meg, s hivatalból lefoglalták - írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?