INSIDER

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Gyurcsányné és hírhedt futballhuligán, profi búvár és a Hableány, Nyári Réka és a provokatív fotók – rengeteg különleges téma a legújabb Ripost7-ben!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hírhedt futballhuligánnal állt össze Gyurcsányné

Micsoda gusztus! Az egyik legrettegettebb focihuligánként tartották számon Szilágyi Györgyöt, a Jobbik politikusát. Bár Gyurcsány Ferencről többször is elítélően beszélt, a hatalom utáni sóvárgás mégis összehozta a Gyurcsány házaspárral. Szilágyi úgy döntött, hogy önként és dalolva lép be Gyurcsányné csapatába, ahol tárt karokkal fogadták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: facebook

További részletek és a korábbi kijelentéseik alapján összeférhetetlennek tűnő szövetségesek idézeteit egyaránt megtalálod a 7 ma megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

„Tudtuk, hogy elhunytakért kockáztatjuk az életünket!”

Szatmári Zsolt, a Havária Katasztrófaelhárító Közhasznú Egyesület Petőfi Mentőcsoport vezetőjének a telefonja már a Hableány katasztrófa estéjén folyamatosan csengett. Amikor másnap reggel hivatalosan is megkeresték, hogy segítene-e a csapatával a mentésben, tekintettel a Duna nagyon magas vízállására és az extrém sodrásra, szó nélkül összepakoltak és elindultak.

Fotó: Bors/Dombovári Tamás

„Én mint szakember, teljesen tisztában voltam vele 30 éves szakmai múlttal a hátam mögött, hogy mi odalent túlélőket már nem fogunk találni ennyi idő után. Itt ami lényeges és fontos volt, hogy minden áldozatot a felszínre hozzunk, hogy meg tudják nekik adni a végtisztességet, valamint a hajóroncsot is mihamarabb kiemeljük, mert ezekből tudják utána összerakni a teljes képet, hogy mi történt pontosan” – magyarázta Szatmári Zsolt.

A szakember számtalan érdekes részletről rántotta le a leplet a Hableány-mentés kapcsán, melyekről a június 15-én megjelent 7 című hetilapban olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

Nyári Réka Provokatív fotóival tarol New Yorkban

Nyári Rékára, a New Yorkban élő fotóművészre meghökkentő és provokatív aktfotói miatt figyelt fel a világ. A magyar származású fiatal fotós személyisége, szemlélete a világról legalább annyira izgalmas, mint az alkotásai. Bár Réka már híres művész, megmaradt „a kedves lánynak a szomszédból”: szerénysége, közvetlensége és humora elragadó.

Fotó: Nyári Réka

Nyári Réka félig magyar, félig finn származású. Magyar édesapja a hetvenes években találkozott édesanyjával Budapesten, és miután házasságot kötöttek, Helsinkibe költöztek. Réka ott született 1979-ben, majd ott nőtt fel.

„Tinédzseréveimben a családom visszaköltözött Magyarországra, ahol egy amerikai nemzetközi iskolába jártam, így sajnos nem tanultam meg elég jól magyarul, de azért egy kicsit értem és beszélem a nyelvet” – kezdi történetét Réka. „17 évesen New Yorkban olajfestést tanultam. Hatalmas, fotórealisztikus képeket készítettem, amelyeket mindig le kellett fotózni referenciaként. Idővel rájöttem, hogy nem is kell megfestenem ezeket a fényképeket, hiszen a fotó már önmagában is egy műalkotás. Ez mindent megváltoztatott.”

Nyári Réka provokatív fotóiból többet is megmutatunk a 7 hetilap június 15-én megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?