Létrehozva: 2021.06.15.

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Gyurcsányné és hírhedt futballhuligán, profi búvár és a Hableány, Nyári Réka és a provokatív fotók – rengeteg különleges téma a legújabb Ripost7-ben!

Szerző Ripost

Hírhedt futballhuligánnal állt össze Gyurcsányné

Micsoda gusztus! Az egyik legrettegettebb focihuligánként tartották számon Szilágyi Györgyöt, a Jobbik politikusát. Bár Gyurcsány Ferencről többször is elítélően beszélt, a hatalom utáni sóvárgás mégis összehozta a Gyurcsány házaspárral. Szilágyi úgy döntött, hogy önként és dalolva lép be Gyurcsányné csapatába, ahol tárt karokkal fogadták.

Fotó: facebook

További részletek és a korábbi kijelentéseik alapján összeférhetetlennek tűnő szövetségesek idézeteit egyaránt megtalálod a Ripost7 ma megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

„Tudtuk, hogy elhunytakért kockáztatjuk az életünket!”

Szatmári Zsolt, a Havária Katasztrófaelhárító Közhasznú Egyesület Petőfi Mentőcsoport vezetőjének a telefonja már a Hableány katasztrófa estéjén folyamatosan csengett. Amikor másnap reggel hivatalosan is megkeresték, hogy segítene-e a csapatával a mentésben, tekintettel a Duna nagyon magas vízállására és az extrém sodrásra, szó nélkül összepakoltak és elindultak.

Fotó: Bors/Dombovári Tamás

„Én mint szakember, teljesen tisztában voltam vele 30 éves szakmai múlttal a hátam mögött, hogy mi odalent túlélőket már nem fogunk találni ennyi idő után. Itt ami lényeges és fontos volt, hogy minden áldozatot a felszínre hozzunk, hogy meg tudják nekik adni a végtisztességet, valamint a hajóroncsot is mihamarabb kiemeljük, mert ezekből tudják utána összerakni a teljes képet, hogy mi történt pontosan” – magyarázta Szatmári Zsolt.

A szakember számtalan érdekes részletről rántotta le a leplet a Hableány-mentés kapcsán, melyekről a június 15-én megjelent Ripost7 című hetilapban olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

Nyári Réka Provokatív fotóival tarol New Yorkban

Nyári Rékára, a New Yorkban élő fotóművészre meghökkentő és provokatív aktfotói miatt figyelt fel a világ. A magyar származású fiatal fotós személyisége, szemlélete a világról legalább annyira izgalmas, mint az alkotásai. Bár Réka már híres művész, megmaradt „a kedves lánynak a szomszédból”: szerénysége, közvetlensége és humora elragadó.

Fotó: Nyári Réka

Nyári Réka félig magyar, félig finn származású. Magyar édesapja a hetvenes években találkozott édesanyjával Budapesten, és miután házasságot kötöttek, Helsinkibe költöztek. Réka ott született 1979-ben, majd ott nőtt fel.

„Tinédzseréveimben a családom visszaköltözött Magyarországra, ahol egy amerikai nemzetközi iskolába jártam, így sajnos nem tanultam meg elég jól magyarul, de azért egy kicsit értem és beszélem a nyelvet” – kezdi történetét Réka. „17 évesen New Yorkban olajfestést tanultam. Hatalmas, fotórealisztikus képeket készítettem, amelyeket mindig le kellett fotózni referenciaként. Idővel rájöttem, hogy nem is kell megfestenem ezeket a fényképeket, hiszen a fotó már önmagában is egy műalkotás. Ez mindent megváltoztatott.”

Nyári Réka provokatív fotóiból többet is megmutatunk a Ripost7 hetilap június 15-én megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

mandiner.hu

Hont András: „Tóta W. is becsicskult!”

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal