INSIDER

Megkapta élete utolsó esélyét Kaiser Ede: fontos pillanat jött el az életében

A börtönből 18 év után szabadult egykori bűnöző saját bevallása szerint szeretne normális életet élni.
  • Szerző: Ripost

Kaiser Ede végleg ma­ga mögött akarja hagyni a múltját, tisztességes emberként szeretne érvényesülni a jövőben, most pedig ehhez mérten munkába is állt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

„A barátaim építési vállalkozásában dolgozom. Többek között gipszkartonozással foglalkozunk„ – mondta a Borsnak Kaiser, aki hisz benne, hogy a bűnözői életmód után is van esély a visszailleszkedésre. Szeretné a még börtönben ülő, de hamarosan szabaduló rabokat biztatni, és egyúttal a becsületes állampolgárokat is arra ösztönözni, hogy legalább egy esélyt adjanak az egykori nehézfiúknak. Kaiser szerencsésnek mondja magát, hálás azoknak, akik bizalmat szavaztak neki.

Kaiser tisztában van vele, hogy egy könyv szépen hozna a konyhára, ám egyelőre nem jutott el addig, hogy leüljön a számítógép elé, és leírja élettörténetét.

„Még nem gondolkodtam azon, hogy pontosan milyen témáról kellene írnom, de lehet, hogy a jövőben megteszem. Most sok az egyéb elfoglaltságom, szeretnék a barátaimnál helytállni” – magyarázta Kaiser Ede. „A barátaimtól kaptam életem utolsó esélyét! Ezt meg kell becsülnöm.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?