INSIDER

„Megöllek” – üvöltötte András, aki majdnem halálra szurkálta szerelmét – döbbenetes az oka

Tímea pontosan tudja, hogy az élete már soha többé nem lesz olyan, mint mielőtt megismerte M. Andrást.
  • Szerző: Ripost

Tímea most először beszélt arról a pokoli estéről, amit még januárban élt át. Miután elvált, a munkahelyén kezdte ostromolni M. András: nem győzött neki ajándékot vinni, elhalmozta kedvességgel

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

„Kedves és megértő volt, remekül lehetett vele bármiről beszélgetni. Az intellektusa is magával ragadott, nagyon értelmes volt, úgy tudom, diplomája és több nyelvvizsgája is van. Előadott valami zűrzavaros történetet, hogy miért nincs lakása, és addig győzködött, míg belementem, hogy költözzön hozzám. Egy ideig minden szép és jó volt, még a lányommal is jól kijött„ – idézte fel a kezdeteket Tímea, akinek András azt hazudta, külföldön élt, miközben a börtönben ült, mert megkéselte előző barátnőjét. Két hónap után a nő a szakítás mellett döntött, mivel többféle módon is manipulálta a kamasz lányát.

„Megmondtam neki, hogy vége, mert nekem a gyerekem a legfontosabb. Ekkor sírva fakadt, öngyilkossággal fenyegetőzött. Iszonyú lelki nyomás alá helyezett – mondta a Blikknek Tímea. „Másnap hívtam egy szerelőt, hogy cserélje le a zárat, mert a régihez neki is volt kulcsa. Éppen a mesteremberrel beszélgettem, amikor megjelent András és könyörgött, hogy beszélgessünk – mondta az anyuka, aki nem akart beszélgetni. Annyi lélekjelenléte volt, hogy megkérte a szerelőt, maradjon ott, míg a férfi el nem megy. Tímea telefonálni akart a rendőröknek, de ezt már András nem hagyta.

„A mobilt kirántotta a kezemből és összetörte. Ezután elordította magát, hogy meggyaláztál, ezért megöllek, majd előrántotta a kést és szúrt, ahol csak ért. Egy idő után elvesztettem az eszméletemet, a következő kép, amire emlékszem, hogy a lakatos térdel rajta és próbálja leszerelni” – sírta el magát a történtek felidézése közben Tímea, akit a szerelő mentett meg.

Tímeán életmentő műtétet hajtottak végre, az orvosok sem akarták elhinni, hogy túlélt egy ilyen támadást. A testén lévő hegek azonban egy életen át elkísérik, ahogy a lelki trauma is, amit András okozott neki. A mai napig szakemberhez jár, hogy valahogy feldolgozza a történteket.

Az ügyészség azt kéri, M. András a haláláig maradjon börtönben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?