INSIDER

Megszólalt az ismerős: amíg szerelme kórházban volt, Nándor megölte az anyósát

Megölte az anyósát egy tatabányai férfi, majd balesetnek próbálta beállítani a történteket, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén.

A férfi azt állította, hogy hazaérkezve holtan talált rá az anyósára, aki valószínűleg a lépcsőn eshetett le. Ám a nyomozót nyugtalanították a halál körülményei, végül pedig balsejtelme be is igazolódott.

T. Nándor a rendőrség szerint meggyilkolta anyósát
Fotó: Police

Nándor ördögi tervet eszelt ki: párja, Regina tüdőembóliával került kórházba, így tökéletesnek gondolta az időzítést, hogy eltegye láb alól az anyósát. A gyilkosság napján azt állította, hogy el kellett mennie egy autót kipróbálni, és fél órával később ment haza, mint ahogy azt előzetesen megígérte.

A férfi magát hibáztatta a történtek miatt, azt hajtogatta, megakadályozhatta volna a tragédiát, ha hamarabb hazaér. De ez mind csupán a színjátéka része volt.

„Nagy felfordulás volt itt, pedig mindig csendes az utcánk. Mentő, rendőrség és a háziorvos is érkezett, de már nem tudtak segíteni Etelkán. Nándival még aznap találkoztam, amikor a kutyával kimentem sétálni. Teljesen összetört, ki volt borulva, és sírdogált. Nagyon megsajnáltam, a párja, Regina ugyanis akkor pont kórházban volt tüdőembólia miatt. Mondtam is neki, hogy ne maradjon egyedül a házban”mesélte a Blikknek az egyik neve elhallgatását kérő szomszéd.

Ezt a lépcsőt emlegette a nyomozóknak a bűnös férfi
Fotó: Police

A rendőrség végül lebuktatta és elfogta a 36 éves T. Nándort, aki ellen halált okozó testi sértés gyanújával eljárást indítottak. Jelenleg letartóztatásban ül. A lap információi szerint Nándor összevitatkozott Etelkával, aki szerint csak kihasználta a lányát. A férfi végül többször is erősen fejen és felsőtesten ütötte az idős asszonyt.

„Regina az édesanyja halála után jött haza a kórházból, de azóta nem láttam őket. Talán a testvéréhez költözhetett. Nándi egyébként nagyon barátságos volt, de látszott, hogy valami nincs rendben nála. Erre azonban sosem gondoltunk. A nők zárkózottabbak voltak, de ő szívesen beszélgetett a szomszédokkal” – tette hozzá egy ismerősük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?