INSIDER

Megölték az ápolásra szoruló idős asszonyt Komlón, de ez még nem minden

Előre kitervelten ölték meg az ápolásra szoruló idős hölgyet. Majd a gyilkossággal megzsarolta rokonát.
  • Szerző: Ripost

Elképesztően kegyetlen tettről számolt be a magyar rendőrség. Egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nő közösen ápolták az idősebb nő anyósát. Korábban arról is megegyeztek, hogy megölik a 86 éves nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban a szövetségük nem tartott sokáig. Az 57 éves nő október 22-én feljelentést tett társa ellen zsarolás miatt. Az 43 éves nő azt mondta a barátnőjének, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, amennyiben nem fizet neki 3 millió forintot.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az eljárás során a rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a két nőnek köze lehet az idős hölgy halálához. A páros rendszeresen egy ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adott az áldozatuknak, amelyektől október 21-én elhunyt.

A rendőrök mindkét nőt elfogták és előállították a főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Ellenük emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A zsarolás miatt pedig a Komlói Rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen – írja a Police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
És ezeket olvastad már?