INSIDER

Megpuszilta halott fiát, megható, amit utána írt az apa

Utolsó útjára kísérik a székkutasi vonatbaleset egyik fiatal áldozatát, Gyalog Milánt. A fiú édesapja autós felvonulást szervez...
  • Szerző: Ripost

Sz. Sándor eddig megmagyarázhatatlan okból – a lezárt sorompó és a villogó jelzőlámpa ellenére - a sínekre hajtott, ahol az érkező vonat egyenesen a kocsiba rohant. A kocsiban ülő Sándor és felesége, Mónika, valamint a két fiú, Milán és Richárd azonnal meghaltak. A fiúk nem nyugodhatnak békében, ugyanis arra még mindig nincs válasz, miért történt a tragédia Székkutason.

Még vizsgálják a körülményeket, továbbra sem tudjuk, mi történhetett pontosan – kezdte a Borsnak Milán megtört édesanyja, Gyalogné Suba Andrea. – Az autót, amiben ültek, még mindig vizsgálják, lefoglalták a hatóságok. Várjuk az eredményeket. – mondta az anya.

Milán édesapja, Richárd eközben végre el tudott búcsúzni kisfiától, ugyanis ez volt az utolsó kívánsága az orvosoktól, hogy egy utolsó puszit adhasson kisfiának. Ezt egészen eddig megtagadták tőle. A napokban viszont végre bemehetett a gyermekéhez.

Sikerült a puszi az én kis Dokimnak. Hideg volt, de apu megpuszilta, mint régen

– írta búcsúzóul kisfiának.

A családra azonban újabb szörnyű megpróbáltatás vár, hamarosan ugyanis utolsó útjára is el kell kísérniük imádott fiukat. A temetésre ladás felvonulást terveznek, ugyanis a rali és a Lada volt Milán legnagyobb szenvedélye.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?