INSIDER

Megrázó: Ezt mondták a nyársapátiak a reggeli tragédiáról

Pénteken kora reggel egy furgon csapódott a pest megyei település buszmegállójába. Több gyerek megsérült, egy pedig életét is vesztette az édesanyjával együtt.
  • Szerző: Ripost

Az egész országot megrázta a Nyársapátnál történt borzalmas tragédia, amiben négyen megsérültek, ketten pedig meghaltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Láttam a helyszínt, azt mondták, hogy a kisfiú, Máriusz 10 métert repült a gázolás után” – mondta László, az elhunyt anyuka és kisfiú rokona a Blikknek.

Fotó: MTI

„Nagyon haragszunk a sofőrre, mert úgy tudom, nem tartotta be a követési távolságot. Úgy tudom, a másik kisgyerek életéért is küzdenek még Szegeden, mert olyan súlyosan megsérült szegény” – folytatta a férfi.

A lap munkatársa a faluban megtudta, hogy a sofőr a lányait vitte az iskolába, majd feltehetően a budapesti nagybani piacra tartott.

„Jól ismerem Istvánt, még reggel is láttam itt, a boltom előtt elmenni a furgonnal. Minden reggel megy ki a piacra, abból él, hogy amit megtermel a földjén, azt eladja, rendes, dolgos ember” – mesélte Barkóczi József, az egyik helyi üzlet tulajdonosa.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?