INSIDER

Megrázó fejlemény: kiderült, kit végeztek ki brutálisan Jászalsószentgyörgyön

A helybéliek remélik, hogy nem közülük való volt a mészáros, hanem messzebbről vitték a híd alá az emberi maradványokat.
  • Szerző: Ripost

Házról házra járnak a zsaruk Jászalsószentgyörgyön, miután információink szerint kiderült, hogy egy külföldi vendégmunkás feldarabolt maradványait rejthette a csatornában talált zsák.

Az emberi torzóra bicikliző gyerekek bukkantak rá a falu határában, egy híd alatt. A Blikk úgy tudja, a nyomozóknak mostanra sikerült kideríteniük a meggyilkolt és megcsonkított áldozat kilétét. 

A lakók elképzelni sem tudják, ki követhette el a szörnyűséget. Sokan abban reménykednek, hogy nem helybeli volt a kegyetlen mészáros, hanem messzebbről vitték az elhagyatott híd alá az emberi maradványokat. 

"Szinte mindennap fékez egy rendőrkocsi: kérdezősködnek, hogy ismerünk-e olyan embert a környéken, aki külföldieket foglalkoztat vagy szállásol el" – mesélte a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő helybeli, aki úgy tudja, egy kivégzett vendégmunkást rejtett a zsák.  A rendőrség egyelőre csak a holttest azonosításának tényét erősítette meg.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?