INSIDER

Megrázó közeli fotó: élt vagy halott volt VV Fanni?

A bíróságon levetítették a felvételt, ahol B. László Novozánszki Fanni magatehetetlen testét cipeli.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, pénteken mutatták be a tárgyaláson azt a felvételt, amelyen látszik, hogy a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László kicipeli a lány magatehetetlen testét a kocsihoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételt a Borsonline tette közzé, és azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon élt-e még a valóságshow-sztár ekkor vagy sem. Több kommentelő tudni véli, hogy már halott lehetett, mások szerint egy halott feje nem így lóg... Annyi a bizonyos, hogy ekkor nem volt magánál, hiszen keze, lába és feje ernyedten lóg.

Fotó: Bors

B. László azzal védekezik, hogy a videón látott cipelés közben Fanni ájult volt, de még élt. Az Országos Rendőr-főkapitányság egykori alezredese, volt életvédelmi nyomozója, Kátai Elek szerint bár a felvétel valóban drámai, de önmagában nem, csak más bizonyítékokkal együtt lehet perdöntő.

„Valóban nem életszerű, hogy egy ájult embert cipelünk, ahelyett, hogy orvost hívnánk, de ez még mindig csak segítségnyújtás elmulasztásának minősülne jogilag – magyarázta a volt nyomozó a Borsnak. – A felvétel önmagában nem elegendő a gyilkosság, de még a segítségnyújtás elmulasztásának igazolásához sem, viszont majd a többi bizonyítékkal együtt, a bizonyítékok láncolatában már jelenthet tényleges bizonyítékot” – mondta Kátai.

H. Hajnalka, Fanni egyik legközelebbi barátnője meggyőződéssel állítja, hogy Fanni gyilkosság áldozata lett.

„Biztos vagyok benne, hogy az ismerősei, barátai együtt tervelték ki a bűncselekményt, és mindkettőjük keze benne van. Már nem reménykedem, azt gondolom, Fanni sajnos már nem él, és ez a két ember ölte meg vagy szándékosan, vagy véletlenül” – vélekedett a Borsnak.

Szerinte beadtak valamit a barátnőjének, amitől magatehetetlenné vált.

„Fanninak szívritmuszavara volt, és emiatt kerülte, sőt kifejezetten félt a kábítószerektől. Nem tartom kizártnak, hogy ebből lett a baj, hiszen aki nem él ilyen szerekkel, arra még erőteljesebben hathat, hát még, ha baja is van” – árulta el Hajnalka.

Ezután a tanúk padján az a két ember következett, aki a vádlott bérelt autóját kitisztította, és felfedezte a vérfoltokat. A tisztítóműhely dolgozói állítják, minimum egy liter vért mostak ki a kocsiból, amely hosszú, sötét hajszálakkal volt teli.

„Az autó hátsó ülését kutyaszőr és hosszú, női hajszálak borították, és három lábrész is telis-tele volt agyagos, sárgás színű sárral, ahogy a kerekek és a kaszni is. Rettentően koszos volt az autó, amiben vérfoltokat is találtunk” – mondta az alkalmazott.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?