INSIDER

Megrázó részletek a győri balesetről: a kisgyerek még próbált kijutni a lángoló autóból

Négy ember vesztette életét Győr mellett egy horrorbalesetben csütörtökön.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, borzalmas tragédia történt csütörtökön Győr térségében. Egy személyautó egy autószállító trélerrel ütközött. A kocsi kigyulladt, a benne ülő 4 ember életét vesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI / Krizsán Csaba

Az eddigi információk szerint a Daewoo Matiz előzésbe kezdett, és ekkor rohant a szabályosan közlekedő kamionba. A kocsi felismerhetetlenségig roncsolódott, füst szállt fel belőle, majd pillanatokon belül lángra lobbant.

Több szemtanú is elmesélte, hogy többen is megálltak segíteni, a kamion sofőrje is azonnal kipattant és a porral oltóval rohant a kocsihoz. Tenni azonban nem tudtak már semmit.

Fotó: MTI / Krizsán Csaba

„Próbálták kinyitni az ajtót, akik megálltak, de mondták, hogy olyan gyorsan égett, hogy semmit sem tudtak tenni” – mondta egy szemtanú, Péter.

Egy másik szemtanú a Blikknek mondta el, hogy szerinte a gyerek még életben lehetett, próbált kijutni az eldeformálódott kocsiból, a két felnőtt és a fiatal férfi viszont nem mozdult.

A Facebookon a kommentelők közül többen is azt remélik, hogy „már nem voltak maguknál, amikor a tűz mindent elpusztított”.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?