INSIDER

Megrázó részletek a kunszentmártoni tragédiáról: így végzett kisfiával az anya

Felfoghatatlan, hogyan gyilkolta meg az anya hároméves gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Ép ésszel felfoghatatlan tragédia történt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kunszentmártonban. Egy 32 éves asszony brutális kegyetlenséggel végzett a hároméves kisfiával. A Blikk információi szerint T. Júlia késsel támadt a gyermekre, akinek életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni.

MTI/Donka Ferenc

Úgy tudni: az édesapa éppen óvodába vitte a másik gyereküket, amíg felesége a kisebb életére tört. Amint a férfi hazaért, majd meglátta, mi történt, felkapta a vérző picit, akit a karjaiban tartva rohant a közeli presszóba segítséget kérni. Pillanatok alatt a mentő is odaért, sőt, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem volt segítség a kicsinek. A rendőrök T. Júliát elfogták az otthonában.

„Egyetlen pillanat alatt hatalmas felfordulás lett az utcában. Jött a helikopter, közben mindenki, aki otthon volt, kijött az utcára, hátha tudunk valamiben segíteni. Sajnos, már nem volt mit tenni, csak a döbbenet és a gyász maradt nekünk” – sírta el magát egy idősebb nő, aki pár házzal arrébb lakik, mint ahol a megrázó gyilkosság történt.

A házaspár sokáig Angliában dolgozott, ám pár éve hazatértek, majd Kunszentmártonban telepedtek le.

„A nő nagyapja tősgyökeres kunszentmártoni volt. A fiatalok, amikor hazajöttek Magyarországra, az ő házába költöztek be, szépen felújították. Nekem teljesen normális, átlagos párnak tűntek, a kislányuk ötéves, a kisfiú pedig három volt – csatlakozott a beszélgetéshez egy másik helybéli.

„Úgy tudom, az apuka mérnökként dolgozott itthon és külföldön is. Őt egyébként sokkal többet láttuk az utcán, mint a feleségét, a nő nagyon ritkán hagyta el a házat. A gyerekeket látszólag szépen nevelték, egy hangos szót sem hallottam sohasem kiszűrődni a házból. Most tudtam meg valakitől, hogy talán Júlia régebb óta küzdött mentális problémákkal, ezért történhetett ez a tragédia”.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanújával eljárást indított.

És ezeket olvastad már?