INSIDER

Megrázó történet: segítséget kérnek a háromgyerekes anyukának

Nagy szüksége van a segítségre Mártinak!
  • Szerző: Ripost

„Ezt az oldalt mi – családtagok és barátok – azért hoztuk létre, hogy megismerjétek Hegedűs Márti történetét, és ha tudtok, segítsetek, hogy esélye legyen a gyógyulásra„ – kezdik az Adománygyűjtés Márti kezelésére oldalon, melyet családja indított el a beteg édesanyának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint írják, egy olyan kezelésre gyűjtenek, ami talán az utolsó reményt jelenti Márti számára. A kezelőorvosok és a legújabb, hivatalosan is törzskönyvezett kutatási eredmények szerint egy speciális immunterápiás gyógyszer segíthet. A kezelés 16.800.000 forintba kerül, de ezt az összeget a család és a barátok támogatásával sem képes előteremteni.

Hegedűs Márti 38 éves, 20 évig fotóriporterként dolgozott. 2019. májusában, annak ellenére, hogy rendszeresen járt szűrővizsgálatokra, méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. A betegség már akkor annyira előrehaladott állapotban volt, hogy azonnal műteni kellett, majd később még több életmenő sebészeti beavatkozásra is szükség volt. Időközben sugár-, valamint kemoterápiás kezelésen is átesett, de az utóbbit végül meg kellett szakítani, mert leálltak a veséi. Márti állapota most kritikus, több áttét is megjelent, rendszeresen fájdalmai vannak, és egyre fáradékonyabb. Az orvosok javaslatára egy molekuláris diagnosztikai vizsgálatot is elvégeztetett, ami reményt keltő eredményt hozott: olyan típusú rák támadta meg a szervezetét, amit nagy eséllyel sikeresen lehet gyógyítani egy speciális immunterápiás kezeléssel.

Márti három gyermeket nevel: Lili, Dani, Tomi még nem értik, miért szomorú az anyukájuk, miért nem tud velük annyit játszani, miért fárad el olyan könnyen, és mi az a betegség, ami miatt annyiszor megy kórházba. Talán csak azt érzik, hogy valami nagyon nagy baj van. Márti egyetlen reménye, ha időben el tudja kezdeni az immunterápiás kezelést.

Ha tudsz, segíts Mártinak összegyűjteni a több millió forintba kerülő gyógyszert!

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-29775673 • ERSTE Bank
paypal.me/MartaCsokaHegedus
IBAN: HU30116000060000000029775673
Kedvezményezett neve: Csóka-Hegedűs Márta

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?