INSIDER

Megszólalt a darabolós gyilkos testvére, döbbenetes részleteket árult el

A nő sokkot kapott, amikor testvére a rendőrökkel rekonstruálta a gyilkosságot.
  • Szerző: Ripost

Kriptahangulat uralkodik a darabolós gyilkossággal gyanúsított P. Szilvia nővérének jászladányi házában. 

„Remélem, legalább húsz évet kap a húgom! Nagyon haragszom rá, hogy idehozott egy feldarabolt holttestet. A börtönben sem fogom meglátogatni. Anyukám csak azért van még itt, mert nincs hová mennie. Irritál a jelenléte, de úgy tudom, legalább öt évet fog kapni a bűnsegédletért. Lezártam velük a kapcsolatomat! Ahogy eladtam ezt a házat, Magyarországot is itthagyom" – fakadt ki Katalin, akit a Blikk keresett meg.

A nőt sokkhatás érte, amikor megtudta, mi történt.

„Akkor vált világossá számomra, hogy mit tett, amikor a rendőrök rekonstruálták Szilvivel, ahogy február végi érkezése után bőröndöket vitt a kamrába. Majdnem elájultam” – magyarázta Katalin, aki édesanyjától úgy tudja, miután testvére önvédelemből leszúrta, késsel és kalapáccsal darabolta fel Achrefet.

Katalin egyébként nem találkozott a húgával, amikor megérkezett a „csomagokkal”. Csak az tűnt fel neki, hogy a szokásosnál többet beszélnek az édesanyjukkal. A nővér azt sem tudta, Szilvia hány bőrönddel érkezett.

„Két kis koffert láttam nála. Az egyikben ruhák voltak, a másikban ajándékok. Anyukám mondta, volt még három, és azokba zacskózta be a fiúja holttestét. Felfoghatatlan, de azt sem értem, anyukám miért nem hívta rögtön a rendőrséget” – csóválta a fejét Katalin.

Katalin az anya-lánya akciót is felidézte a maga szemszögéből. 

„Én intéztem nekik az autóbérlést. Délelőtt 10-re kellett menni a kocsiért, és 3-ra kellett visszavinni. Nem láttam, amikor bepakoltak, és a sósavról sem tudtam. Azt mondták, kaját vesznek és pénzt váltanak, mert Szilvi hozott pár száz eurót. Fél egyre értek vissza, és semmit se vettek, csak a McDonald’s-ból hoztak két vaníliás shake-et. Haragudtam rájuk, de nem foglalkoztam a dologgal” – idézte fel Katalin, aki szerint édesanyjának 17 éve van pszichés problémája, de mint mondta, a húgának is lehet valami agyi baja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?