INSIDER

Teljesen összetört: megszólalt a Hős utcai gyilkosság áldozatának fia – exkluzív interjú

Emberöléssé minősítették a Hős utcai esetet. Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a nőt élettársa verte halálra még júliusban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Soha nem lesz képes beletörődni édesanyja halálába az a Váradi Levente, akinek édesanyját az élettársa gyilkolta meg július végén a nő Hős utcai otthonában. A négygyermekes asszony kapcsolata régóta megromlott a férfival, de képtelen volt tőle teljesen megszabadulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hol kitiltotta lakásából, hol visszafogadta az agresszív férfit Andrea. A nő élettársa, Attila azonban nem volt hajlandó elfogadni, hogy Andrea nem kér többet belőle.

Egy nap ismét berontott hozzá, és minden jel arra utal, hogy Andrea akkor is megpróbálta őt elküldeni, aminek hatására a férfi éktelen haragra gerjedt. Az erőfölénnyel szemben védekezésre képtelen nőt annyira megverte, hogy a sértett a helyszínen meghalt. A férfi rögtön felfogta, mit tett. Ez onnan is tudható, hogy a tanúk elmondása szerint nem sokkal később lement az utcára, és a vele szembejövőket felkérte, hogy menjenek fel a lakásra, és nézzék meg a halott asszonyt. – írja a Bors.

Levente édesanyja, a meggyilkolt Andrea.
fotó: Bors

A rendőrség először halált okozó testi sértés címen kezdett nyomozni, ám azóta az ügyet átminősítették emberöléssé.

„Soha nem fogom elfogadni, hogy anyukámat megölte az az embernek nem nevezhető rohadék! Nem mentem be hozzá a rácsok mögé, igazából nem is vagyok kíváncsi a lelki világára. Egyszer viszont szeretnék a szemébe nézni, legalább akkor, amikor kimondják a feje felett az ítéletet” – mondta a Borsnak a gyászoló férfi.

Soha nem lesz már olyan az életem, mint amikor az édesanyám élt. Mindent neki köszönhetek, de kénytelen vagyok megtanulni együtt élni a hiányával. Már eltemettük, nyugalomba helyeztük, mégis érzem, hogy a lelke itt van velem, persze ez nem ugyanolyan, mintha a földi valóságban szólhatnék hozzá – csuklott el Levente hangja.

Hálás vagyok a rendőröknek, mert úgy érzem, lelkiismeretesen kezelik az ügyet – fejezte be a fiú.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?