INSIDER

Megszólalt a megkéselt újpesti rendőr: így érzi most magát – Videó

Egy ország szorított a karácsonykor megkéselt rendőrnek, aki szerencsére sokkal jobban van, ahogy az alábbi beszélgetés is mutatja.
  • Szerző: Ripost

A megkéselt újpesti őrmester, Péter már otthonában lábadozik, a BRFK munkatársai pedig Skype segítségével derítették ki, hogy halad a felépülése és mivel tölti kényszerpihenőjét – írja a Metropol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sokkal jobban érzem magam mint a legutóbbi riport alkalmával, ott a kórházban„ − kezdte a BRFK Facebook oldalára feltöltött beszélgetést a megszúrt rendőr. „Most már otthon vagyok családi körben. Ezerszer jobban vagyok. Korlátozottak a lehetőségeim, marad itthon a sorozat- és filmnézés. Annyi mozgás van, hogy lemegyek a konyhába, megcsinálom a kis kajámat, megeszem járkálok ide-oda. Hál’ Isten, ki tudok menni az udvarra, kimegyek az utcára, félórás-órás sétára, aztán azzal is erősödök.”

Már minden varratot eltávolítottak, így már zuhanyozni is tud rendesen.

„Még élénkpiros, meg húzódik, feszül, mondhatni hogy fáj, főleg így éjszaka, amikor forgolódok az ágyban, meg reggel, amikor először átmozgatom magam, akkor a legrosszabb. Napközben nincs fájdalmam, fájdalomcsillapítót abszolút nem igényel.„

Mint mondja, már menne is vissza dolgozni, mert otthon unatkozik, de ez még egy hosszú folyamat lesz, és meg kell várnia, hogy az orvosok is azt mondják, kezdheti a munkát.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?