INSIDER

Megszólalt a sziráki transzvesztita áldoktor, szerinte ezért felmentik

Most csalásért áll majd bíróság elé, de ő állítja, hogy bizonyítékai őt igazolják majd.
  • Szerző: Ripost

A Borsnak szólalt meg először az a kuruzslásért jogerősen elítélt férfi, aki korábban magát nőnek kiadva „gyógyított” Szirákon. A csalásért hamarosan bíróság elé álló R. Ákos állítja: senkivel nem akarta elhitetni, hogy várandós.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Ákos fényképekkel és hangfelvételekkel igyekszik bizonyítani ártatlanságát a médiában. A sziráki transzvesztita áldoktorként emlegetett férfit most azzal vádolják, hogy a párját apai örömökkel kecsegtetve méh- és petesejt-beültetésre, és egyéb orvosi kezelésekre kölcsönkérve húzta le több mint 200 ezer forinttal.

A vád szerint Ákos biztosította párját, hogy a sikeres beavatkozás után együtt fognak élni és közösen nevelik majd a gyereket. Társa hitt neki.

„Egy budapesti szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Többször voltam nála, de sosem költöztem oda. Gyakran bántalmazott és prostitúcióra akart kényszeríteni. Egyszer a kezeimet összekötve hagyott a lakásban, a szomszéd szabadított ki. Ezt fényképekkel is tudom bizonyítani. Semmi sem igaz abból, amivel vádolnak. Hogy gondolhatta, hogy terhes vagyok, hiszen ágyba bújt velem. Tudhatta, nem estem át semmiféle átalakító műtéten” – nyilatkozta a Borsnak R. Ákos.

A 33 éves vádlott egyébként gyerekkora óta pszichés beteg, elmondása szerint állandóan pszichiátrián kezelik, így nem tartja biztosnak, hogy a tárgyalásán ott tud lenni.

„Hangfelvételekkel tudom bizonyítani, hogy ezt a terhességről szóló mesét ő találta ki” – állította.

A férfit korábban kuruzslásért 10 hónap felfüggesztett börtönre ítélték.

És ezeket olvastad már?