INSIDER

Mellbevágó: holtan találtak egy 18 éves lányt egy óbudai romos épületben – videó

Egy 26 éves férfi egy III. kerületi elhagyatott, romos épületben fojtotta meg 18 éves barátnőjét.
  • Szerző: Ripost

A fiatalok 2019. áprilisában ismerkedtek meg egy baráti társaság révén, majd jöttek össze.

Az akkor 26 éves férfinek se munkahelye, se lakóhelye nem volt, általában a barátainál aludt, pénzt pedig kölcsönökből, kéregetésből szerzett. Idejének nagy részét a Nyugati téren, a barátaival való csellengéssel, gördeszkázással, grafitizéssel töltötte.

A 18 éves lány május elején elköltözött a nevelőszüleitől, mert nem támogatták a kapcsolatát. Elköltözését után alig tartotta a kapcsolatot a családjával, a középiskolát elhanyagolta, le sem érettségizett. Kapcsolata azonban egy idő után romlani kezdett, gyakran veszekedtek, és ilyenkor a 26 éves férfi agresszív volt – írja a Bors.

Mivel pénzük nem volt, augusztusában beköltöztek egy III. kerületi, üresen álló, bontásra ítélt, romos házba.

A vádirat szerint szeptember 18-án reggel ismét összevesztek. A vita során a férfi dühében, nagy erővel, testszerte ütötte-verte a lányt, végül megfojtotta.

A férfi azért, hogy a lány halálát a családja elől eltitkolja, három nappal később az egyik közösségi oldalon, saját profilján, de a barátnője nevében felvette a kapcsolatot a lány unokatestvérével. Azt írta neki, hogy boldog párkapcsolatban él Londonban. Ezért a lányt a családja nem is kereste, holttestét pedig csak szeptember 28-án, egy bejelentés után találták meg.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, fegyházbüntetés kiszabását indítványozva. A férfi jelenleg más ügyben kiszabott jogerős börtönbüntetését tölti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?