INSIDER

Mesét mondanak a rendőrök a gyerekeknek

Nincs idő mesélni a gyereknek? Annyi baj legyen! Majd megteszik a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rendőrei a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre való tekintettel új és régi mesékkel, történetekkel jelentkeznek a BRFK Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján Mesél a rendőr címmel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Arra gondoltunk mi rendőrök, hogy a napi munkánkon felül hozzájárulunk ahhoz, hogy kicsit könnyebbé tegyük a kicsiknek és a szülőknek is ezt az időszakot. Ezért szívünk minden szeretetével mától kezdve mesét olvasunk, itt a Facebook-oldalunkon. Terveink szerint minden nap 12:30-kor jelentkezünk, és ígérjük, hogy sok érdekes mesével és történettel kedveskedünk„ – írták az egyenruhások közösségi oldalukon még március 20-án, amikor az első mesével jelentkeztek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook / BRFK

Azóta is tartják, amit ígértek: minden nap újabb és újabb mesével lepik meg a gyerekeket.

Eddig elhangzott mesék

Egérke piros szegélyes kék kabátja; A Szépség és a Szörnyeteg; Cinegenaptár – Március; Találd ki, mennyire szeretlek; A három kismalac; Jolly kutya és barátai; Tóbiás és Balambér – Gyalog és két keréken; A borsószem királykisasszony; A piros kabát kalandja; A brémai muzsikusok; Torkos nyuszi; A királyfi meg a veres vitéz; Az aranylúd.

MTI/Bruzák Noémi

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?