INSIDER

Mindent elmond Judit: így vette el a fiam életét az ámokfutó

Sokkos állapotban van H. Judit, akinek négyéves kisfiát elütötte egy autó Csepelen...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A háromgyerekes édesanya kedden nagyon nehéz szívvel, de újra elment a baleset helyszínére, és könnyeivel küszködve megnézte azt az útszakaszt, ahol örökre elveszítette legkisebb gyermekét.

A Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél történt tragédiára virágok, mécsesek és egy apró plüssfigura emlékezteti az arra járókat. Judit csak pár pillanatig volt képes ott maradni, megsimogatta az egyik virágot, aztán rokonaival hazament közeli otthonukba.

A baleset után az első hírek arról szóltak, hogy a kisgyerek édesanyjával próbált átkelni az úton, a kisfiú azonban kirántotta a kezét, ahol abban a pillanatban jött egy autó, amely elütötte.

"Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat" – emlékezett vissza a gyászoló édesanya.

A Blikk információja szerint a baleset után Judit a súlyosan sérült kisfiával berohant a pár méterre lévő egészségügyi intézménybe, a gyereken azonban már nem tudtak segíteni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?