INSIDER

Most kaptuk a hírt: egy nő holttestét húzták ki a Dunából Paksnál – fotó

A rendőrség az ismeretlen személy beazonosításában kéri a lakosság segítségét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 6-án délután a Duna paksi szakaszán egy ismeretlen női holttestet találtak a rendőrök. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak, így a lakosság segítségét kérik a hivatásosok.

A nőről személyleírást is közzétettek, ami alapján körülbelül 165-170 centiméter magas, 30-40 év közötti, barna hajú, barna szemű, talphossza 22 cm, mely 36-37-es méretű lábbelinek felel meg. Fekete fűzős cipőt, fekete nadrágot, fekete színű kabátot, barna színű pulóvert, bézs színű gombos blúzt, fehér színű alsóneműt és trikót, valamint füleiben egy pár aranyszínű, kékköves fülbevalót viselt – írja a Police.

Az ismeretlen nő és fülbevallója
Fotó: Police

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképek alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja a Paksi Rendőrkapitányságot a 06-75-510-640-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?