INSIDER

„Remélem eljut hozzád, mert nagyon hálás vagyok„ – nagymamának és unokájának segített az ismeretlen nő

Vannak még jó emberek!
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Kedves ismeretlen hölgy! Hálásan köszönöm, amit pénteken értünk tettél!„ – így kezdődik az a poszt, amelyet egy nagymama írt. Az asszonynak és unokájának egy nő segített, ugyanis a buszon, amire fel akartak szállni, már csak egy hely volt. A nő pedig azért, hogy segítsen az asszonynak és a kisgyereknek, leszállt, hogy átadja a saját helyét, és mindketten nyugodtan fel tudjanak szállni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Több hazai távolsági járaton ugyanis csak ülni lehet a buszon, főleg az autópályán is közlekedő járatokon. Ha megteltek az ülőhelyek, újabb utas nem szállhat fel, csak ha valaki leszáll a buszról.

Fotó: Northfoto

„Remélem eljut hozzád, mert nagyon hálás vagyok és boldog, hogy vannak tiszta szívű emberek! Te pénteken, a 13 órakor Debrecenbe közlekedő autóbusszal utaztál Mezőkövesdre, de a Kertész úton leszálltál a buszról, hogy mi utazni tudjunk az unokámmal, mert csak egy utast tudott már felvenni. Kívánok neked minden jót és szépet” – hálálkodott a nagymama.

Posztja azóta lekerült a zárt csoportból, ahova kitette: elképzelhető, hogy időközben célba ért az üzenet. Egy biztos: számtalan gratuláló és hálát kifejező komment érkezett. Egyikük megerősítette a nő történetét is, egy hölgy ugyanis látta, ahogy átadta a helyét az ismeretlen hölgy.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?