INSIDER

Neked mi hiányzik a legjobban a járvány miatt?

Sok előnnyel jár az otthonmaradás, ám ahogy telnek a hetek, úgy kezd egyre több minden hiányozni az embernek. Te is észrevetted?
  • Szerző: Ripost

Jó dolog otthon maradni, amikor odakint rossz az idő, vagy akár egy órával is tovább lehet aludni, ha hazaköltözött az ember munkahelye, s nem kell a bejutás miatt korán kelnie. Ám az egyre szebb idő és a növekvő bezártság-érzés egyre több olyan dolgot juttat az eszünkbe, amikről a koronavírus miatt le kell mondanunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Bár a legtöbben most gyakrabban gondolunk idős szeretteinkre, sűrűbben hívjuk fel őket és segítünk nekik, mégis az ölelésük hiánya, a kényszeredett távolságtartás őrjítő tud lenni.

Végre újra együtt! (Fotó: Pixabay)

Hiába lehetünk online a barátainkkal a négy fal között akár zárórán túl is, az messze nem ugyanaz, mint együtt lazítani a kedvenc kocsmában.

Erre iszunk! (Fotó: Pixabay)

Ugyanez a helyzet a vásárlással is: hiába kínálnak esetenként extra kedvezményt, az nem pótolja a csajokkal közös ruhapróbás, pletykálós-nevetgélős shoppingolást!

Most melyik plázába menjünk? (Fotó: Pixabay)

S micsoda dolog, hogy a szerelem évszaka randik nélkül múlik el, hiszen nincs hova beülni egy kávéra, sütire, a vacsorameghívás sem igazán kivitelezhető, nem beszélve egy jó moziról vagy színházról meg egy kellemes sétáról, pláne, hogy közben egyébként is kéne tartani a két méter távolságot…

Szeretni bolondulásig (Fotó: Pixabay)

Arról nem is beszélve, hogy sokunk ilyenkor már nem csak tervezi, de be is fizette az idei nyaralást vagy megváltotta 2020-as fesztiválbelépőjét, melynek egyre közelebbi időpontja a leghúzósabb napokon is képes erőt adni.

Csobbanni a nyárba (Fotó: Pixabay)

Ám most, amikor ki tudja, hogy mikor, hova és kivel lehet majd utazni, s egyáltalán, lesz-e idén bármilyen fesztivál is, az ember inkább csak bosszankodva legyint és átkozza a koronavírust.

Csak a buli (Fotó: Pixabay)

 

Neked mi hiányzik a legjobban a koronavírus miatt?

Megölelni az idős szeretteimet
Nyaralás
Shoppingolás
Randizás, bulizás
Kocsmázás, étterembe járás
Created with Survey Maker

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?