INSIDER

„Nekem ő volt a mindenem” – megtörte a csendet, sírva nyilatkozott a ferencvárosi késelés áldozatának anyja

Nem akar vendettát, sőt semmiféle konfliktust nem szeretne az édesanya, akinek 19 éves fiát múlt héten szíven szúrták a IX. kerületi Telepy utcában – hiába hangoztatják ezt sokan.
  • Szerző: Ripost

Ahogy megírtuk, a 19 éves Csabát egy lépcsőházban szúrta meg két férfi, akik az áldozat édesanyja szerint nem is legnagyobb gyermekét, hanem másik fiát keresték. A férfi az édesanyja két keze között halt meg, a négygyerekes nő azóta vigasztalhatatlan. Mária egy ideig úgy érezte, az lesz a legjobb, ha nem szólal meg gyermeke elvesztése kapcsán, most azonban a rengeteg támadás miatt meggondolta magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

„Rengeteg hazugság jelent meg a fiammal kapcsolatban, ezeket szeretném elsősorban tisztázni. A gyermekem nem volt bűnöző, sőt, még büntetve sem volt soha, mindössze egyszer bírságolták meg gyorshajtás miatt. Az is elterjedt róla, hogy drogos, de ez sem igaz, a boncolás is kimutatta, hogy nem volt kábítószer a vérében. Becsületes életet élt, raktárosként dolgozott, a szabadidejét pedig élete párjával töltötte. Mivel itt laktak nálam a Telepy utcában, pontosan ismertem a mozgását. A késelés előzménye annyi volt, hogy a testvére az előző nap a benzinkúton összeveszett ezekkel az emberekkel, és őt akarták megkeresni, nem is Csabát. Sajnos a másik fiam ezt nem mondta el nekünk, így Csabikám nem készülhetett fel a támadásra„ – sírta el magát Mária. Mint a Blikknek elmondta, Csabának már csak annyi ereje maradt, hogy elkiáltsa magát: „Édesanyám, gyere, mert megszúrtak”.

„Rohantam, de már késő volt. A mentők hamar itt voltak, addig én a ház előtt várakoztam. Közölték, hogy meghalt, bevallom, összeestem a fájdalomtól. Most is csak épphogy létezem, nekem ő volt a mindenem! A párjával babát akartak, vártam már a kisunokát. A kis menyem nagyon aranyos, nem költözött el, ő tartja bennem a lelket. Kérem, higgye el mindenki, mi semmiféle bosszút nem tervezünk, rábízzuk a dolgot az igazságszolgáltatásra. Azt remélem, hogy aki ilyet tett a fiammal, megkapja a méltó büntetését!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?