INSIDER

Nem fogod elhinni: agyafúrt trükkel rabolt ki dohányboltokat a két budapesti férfi, egy hónapig le se buktak – videó

A két budapesti férfi kevesebb mint egy hónap alatt közel 2,5 millió forint értékben zsákmányoltak.
  • Szerző: Ripost

A két budapesti férfi június 2. és június 15. között három dohányboltból lopott: különböző árukat, dohánytermékeket vittek el. A negyedik bűncselekmény elkövetésénél, június 29-én már nem volt szerencséjük: a rendőrök tetten érték és elfogták a 19 éves B. Károlyt, valamint társát, az 56 éves B. Lászlót egy zuglói dohányboltnál.

A tolvajok a zuglói dohányboltok hátsó falát megbontották, majd azon keresztül kiemelték az ellopott árut, amit autójuk csomagtartójába tettek. A rendőrök az autóban az ellopott termékeken kívül megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt eszközöket, szerszámokat, illetve a jármű alatt az elkövetők eldobott kesztyűit is.

A gyanú szerint a két budapesti férfi a kevesebb mint egy hónap alatt elkövetett négy bűncselekmény során több mint kétmillió forint értékben lopott többségében dohánytermékeket, ezer doboznál is több cigarettát, árukat és váltópénzt. Az elkövetők két újpesti, egy óbudai és egy zuglói dohányboltból loptak.

B. Károlyt és B. Lászlót négyrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2020. július 1-jén elrendelt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?