INSIDER

Nem hiszed el, milyen szörnyűséget művelt gyerekeivel az apa

Éveken át zaklatta és szexuálisan bántalmazta kiskorú lányait egy férfi.
  • Szerző: Ripost

Újabb megdöbbentő családon belüli erőszak történt, ezúttal Gyulán. Egy hat gyermekét egyedül nevelő családapa rendszeresen megerőszakolta két kiskorú lányát. A szörnyű tett eléréséhez veréssel és egyéb fizikai bántalmazásokkal fenyegette gyerekeit, akik a megfélemlítés hatására kénytelenek voltak belemenni a szexuális aktusba saját apjukkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi több mint két éven át, 2018-tól egészen 2020 februárjáig, csinálta ezt védtelen lányaival, akiket lelkileg nagyon megviseltek az események. A gyermekmolesztáló apát ezután tartóztatták le a rendőrök.

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Elsőfokon a Gyulai Törvényszék hozott ítéletet – „A férfit szexuális erőszak bűntette miatt 12 év börtönre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte továbbá végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll ” – áll az ügy kapcsán kiadott közleményben.

Az elsőfokú ítélet ellen a bűnösségét beismerő férfi és ügyvédje fellebbezett, de a Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú ítélet helybenhagyása mellett döntött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?