INSIDER

Nem kapott alkoholt, csontozókéssel csapott le a Békés megyei hentes

Csontozókéssel próbálta meg a kocsmai vitáját rendezni az ittas hentes. Hasba szúrta a pultos nő élettársát, mert nem kapott több alkoholt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Letartóztatásban marad az hentes, aki még 2019 nyarán balhézott egy kocsmában, a veszekedés vérengzésig fajult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk korábban már megírta: Késelés lett a kocsmai iszogatás vége. A szarvasi hentest egy idő után ugyanis már nem szolgálták ki, mert túl részeg volt. A nő élettársa próbálta rendre inteni, de az ittas hentessel nem lehetett bírni, de nem tudta, hogy a hentesnél csontozókés van és azzal fog rátámadni.

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

A részeg hentes hirtelen előkapta a nála lapuló kést és hasba szúrta a pultosnő védelmére kelő férfit. A csontozókéssel gyomortájékon szúrt férfi élete csak azon múlt, hogy időben kiértek a mentők és megfelelő orvosi ellátást kapott.

De nem ez volt az első eset, hogy a hentes erőszakos bűncselekményt követett el. Már korábban is elítélték, ráadásul a büntetés-végrehajtási intézmény zárkájából megpróbált elszökni.

A Szegedi Fellebviteli Főügyészség tájékoztatása szerint azért volt szükség a letartóztatásra, mert a vádlottat korábban erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt már elítélték, így megszökhet, vagy újabb bűncselekményt követhet el, másrészt tettének büntetési tétele 5-15 év.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?